‘Spider-Man Homecoming’ nu beschikbaar op Netflix

Spider-Man: Homecoming is al uit sinds 2017 maar komt nu naar Netflix. Net voor de release van Far From Home, die volgende maand uitkomt. Spider-Man: Homecoming is de eerste Spider-Man-film met Tom Holland in de hoofdrol en met zijn verfrissend acteertalent toont hij volgens veel fans aan dat de franchise nog lang niet passé is.

Spider-Man: Homecoming is nu beschikbaar op Netflix, wat betekent dat de fans ervoor kunnen zorgen dat ze helemaal up-to-date zijn over alles wat Peter Parker voor de release van Far From Home volgende maand. Als je nog Marvel-films op Netflix wil bekijken, moet je snel zijn want Marvel trekt stilaan weg uit de streamingdienst. Andere Marvel-films zoals Age of Ultron, Ant-Man en Guardians of the Galaxy Vol. II kan je ook nog op Netflix bekijken.

Tom Holland

Homecoming was de eerste Spider-Man-film met Tom Holland in de hoofdrol. Na zijn eerste optreden als het personage in Captain America: Civil War. Peter Parker heeft sindsdien veel meegemaakt en Thanos in Avengers: Infinity War en Avengers: Endgame eens goed aangepakt. Dus het zal dus verfrissend zijn voor kijkers om een ​​reis terug in de tijd te maken om onze boy next door Spider-Man nog eens te zien. In de trailer zien we Robert Downey Junior terug als de show-stelende Tony Stark. Maar ook een ander opvallend figuur komt naar boven: Zendaya. In de tweede Spider-Man-film met Tom Holland zal haar karakter nog meer worden uitgespeeld.

Voor wie de trailer nog niet gezien heeft, hier is hij:

Spider-Man: Far From Home

Spider-Man: Far From Home pikt direct in op Avengers: Endgame en Tom Holland waarschuwt je dan ook dat als je Avengers: Endgame nog niet gezien hebt, je beter niet naar Spider-Man Far From Home gaat kijken. In deze film gaat Peter Parker op vakantie naar Venetië maar komt daar ook veel avonturen tegen. Voor de romantici onder ons: er bloeit ook een romance tussen Michelle (Zendaya) en Peter (Tom Holland). Als je Avengers End-Game en Spider-Man: Homecoming nu wel genoeg gezien hebt, wordt het tijd voor deze film, want hij is vanaf 3 juli in de cinema.

IMDB

Spider-Man: Homecoming is vanaf 4 juni beschikbaar op Netflix. Dus je weet waar je moet zijn als je je dag wat wilt opfleuren met enkele superheld-acties!

Meer
Lees meer...