‘Spider-Man’-acteur Tom Holland onherkenbaar in nieuwste film

Je zal Tom Holland waarschijnlijk wel kennen van zijn rol als Peter Parker in de Spider-Man-films. Maar in recente foto’s die verschenen zijn over de aankomende film Cherry heeft de acteur een totaal andere look gekregen.

Normaal kennen we Tom Holland als de energieke, frisse en jonge Spider-Man. Daar speelt hij by day een ietwat stuntelige, enthousiaste student en by night, hoewel hij vaak ook overdag zijn pak moet uithalen, een actieve held die koste wat het kost z’n medemens wil beschermen. Maar voor zijn nieuwe film, Cherry, komt er een volledig andere persoon naar boven.

Cherry

Na drie Marvel-films samen te werken, gaan de Russo Brothers (Anthony en Joe Russo) en Tom Holland voor een heel ander en nieuw genre. Holland speelt in Cherry een legerarts met PTSS die banken begint te beroven om zijn enorme drugsverslaving te onderhouden. De film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal, dat geïnspireerd is op het autobiografische boek van Nico Walker. De nieuwe film bevat rauwe en duistere elementen, wat dus iets compleet anders is dan het superheldengenre dat de drie gewoon zijn.

https://www.instagram.com/p/B9UjKzrlv_n/

De opnames van de film zitten er ondertussen al op, dus zijn de regisseurs volop in de weer met de postproductie van Cherry. Bij een beeld dat de Russo Brothers deelden, zien we hoe Holland er toch wel wat griezelig uitziet. Hij lijkt in de verste verte niet meer op de jeugdige Peter Parker, en ziet er zo zelfs een pak ouder uit dan z’n 23 lentes.

Nieuwe look

Voor zijn nieuwe rol scheerde Tom Holland zijn weelderige haardos af. Zo zag hij er meteen al wat minder zichzelf uit. Toen hij vorig jaar op de ACE Comic Con in Boston aanwezig was, vertelde hij wat meer over zijn personage. “Het is een ongelooflijke rol”, deelde hij. “Het boek is verbazingwekkend, het script is nog beter. Ik kon niet wachten om er in te duiken en gewoon alles te geven. En het is zo anders voor mij, ik bedoel, ik heb mijn hoofd geschoren. Ik vind het echt leuk.”

https://www.instagram.com/p/B4UvByGlWks/

Daar voegde hij toen nog aan toe: “In deze film speel ik een drugsverslaafde en ik heb nog nooit in mijn leven drugs gebruikt, dus… Het is gewoon eens iets anders”, legde Holland uit. “Het is iets wat ik nog nooit eerder heb gedaan. En het wordt een zware klus dus ik hoop dat ik het goed doe. Harry en ik, mijn kleine broer, gaan elke dag naar de VA (Veterans Affairs, is verantwoordelijk voor het leveren van belangrijke diensten aan de Amerikaanse soldaten). Ja, we gaan elke dag naar de VA in Cleveland om veteranen te ontmoeten en ervoor te zorgen dat we ons onderzoek ernaar doen. We willen zo ook ons respect tonen aan hen en hun verhaal vertellen via ons medium.”

Meer
Lees meer...