Left Right
scrollTop top

Marvel en Sony stellen release ‘Spider-Man 3’ uit tot december 2021


Spider-Man Tom Holland
© Sony & Marvel/Spider-Man

Dat de coronacrisis nog helemaal niet op z’n einde aan het komen is, is ondertussen waarschijnlijk al duidelijk. En dat heeft ook opnieuw een effect op de filmindustrie. Zo wordt de release van de derde Spider-Man-film van Marvel en Sony opnieuw uitgesteld, omdat de productie door de coronapandemie maar niet op gang kan komen zoals het hoort.

Slecht nieuws voor wie er al sinds de release van Spider-Man: Far From Home naar uit keek om Tom Holland opnieuw in z’n rood-zwarte pak aan het werk te zien. Marvel en Sony hebben namelijk de release van de derde Spider-Man-film uitgesteld naar december volgend jaar.

Productie niet volgens plan

De release van de derde Spider-Man-film van Marvel, die voorlopig nog geen titel heeft, stond normaal gepland in juli volgend jaar. Maar door de coronacrisis verliep de productie van de film helemaal niet volgens plan. Dat de derde Spider-Man-solofilm met Tom Holland in de hoofdrol dan niet gereleased zal kunnen worden, is dus niet heel verrassend.

Het is bovendien al niet meer de eerste keer dat de releasedatum van de nieuwe Spider-Man opgeschoven is. Eerder was die al van juli naar november verplaatst, maar nu kiezen Marvel en Sony voor het eerst voor een release in de kerstperiode.

Opnames in september?

Om dat doel te kunnen halen, zouden de opnames van de nieuwe Spider-Man-film in september al van start moeten kunnen gaan. Maar ook dat ziet er op dit moment niet echt haalbaar uit. De coronacijfers wereldwijd tonen namelijk aan dat we zeker moeten rekening houden met een tweede golf.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  114.677.742
 • Aantal
  doden
  2.547.184
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  774.344
 • Aantal
  doden
  22.141