Marvels ‘Spider-Man 3’ krijgt titel

De derde film in de Marvel-reeks van Spider-Man komt eraan. En die heeft eindelijk een naam gekregen. Spider-Man 3 zal Spider-Man: No Way Home heten. De titel werd bekendgemaakt in een filmpje met Tom Holland, Jacob Batalon en Zendaya, drie acteurs uit de film.

Marvel Studios heeft de titel bekendgemaakt voor de komende film in de Spider-Man-reeks. Het wordt al de derde film over de superheld met opnieuw Tom Holland in de hoofdrol.

Valse titels

De afgelopen dagen zetten de acteurs uit Spider-Man hun fans op het verkeerde spoor. Dat deden ze door andere titels te posten op sociale media samen met de eerste foto’s uit de nieuwe film. Op de drie foto’s zijn telkens de drie acteurs, Tom Holland, Jacob Batalon en Zendaya, te zien.

Zo deelde Tom Holland de titel Spider-Man: Phone Home:

Bij Jacob Batalon kregen we de titel Spider-Man: Home-Wrecker:

En bij Zendaya klonk het als Spider-Man: Home-Slice:

De drie valse titels hadden één woord gemeen: Home. En dat woord komt ook terug in de officiële titel die nu bekend is gemaakt.

Spider-Man: No Way Home

Met een video maakt Marvel nu de échte titel van de film bekend. In de video zijn de drie acteurs te zien die proberen om de echte titel van de film te achterhalen. Die krijgen ze niet te horen van regisseur Jon Watts, want Tom Holland had de vorige titel gespoild.

Maar het drietal wandelt in de video voorbij een bord met daarop Spider-Man: No Way Home. En dat is de titel van de film. Spider Man: No Way Home zal later dit jaar verschijnen, maar een exacte lanceerdatum is er nog niet.

Bekijk hier de video waarin de titel bekendgemaakt wordt:

Meer
Lees meer...