Tom Holland: “Marvel weigert te vertellen of Tobey Maguire en Andrew Garfield in ‘Spider-Man 3’ meespelen”

De derde Spider-Man-film met Tom Holland in de hoofdrol is volop in productie. Maar naar goede gewoonte bij Marvel zijn daar nog maar héél weinig details over bekend geraakt. Het gonst uiteraard ook van de geruchten, zoals die over de terugkeer van ex-Spider-Mans Tobey Maguire en Andrew Garfield. Maar Tom Holland beweert daar niets van af te weten.

Spider-Man-acteur Tom Holland beweert dat Marvel hem niets wil vertellen over een eventuele terugkeer van ex-Spider-Mans Tobey Maguire en Andrew Garfield. Het doet al sinds eind vorig jaar de ronde dat de twee acteurs in de aankomende Spider-Man 3 te zien zullen zijn.

Spoilers vermijden?

“Geen idee, ik weet het echt niet”, verklaart Tom Holland wanneer hij tijdens de Awards Circuit podcast van Variety gevraagd wordt naar de terugkeer van Tobey Maguire en Andrew Garfield. “Als het zo is, heeft niemand mij dat verteld.”

Holland staat erom bekend om tijdens interviews af en toe wel eens heel geheime informatie op de wereld los te laten. Het kan dus zeker zijn dat wat hij zegt, de waarheid is. Langs de andere kant, kan het natuurlijk ook een flagrante leugen zijn.

“Lesje geleerd”

Het zou namelijk heel vreemd zijn dat Holland, als hoofdrolspeler in Spider-Man 3, niets afweet van andere castleden. De acteur heeft al sinds eind oktober het script van de film in handen. “Ik ga jullie er niets over vertellen, want ik heb m’n lesje wel geleerd”, klonk het toen.

Maar het blijft natuurlijk Marvel waarover we spreken. En die studio maakt nogal graag gebruik van het verrassingseffect. En dat weet Tom Holland ook. “Dat zou echt iets voor Marvel zijn. Ik bekijk de film en besef: ‘Aha, daarvoor dient die tennisbal!'”

Interview? Trailer? Première?

Eén ding is zeker: als Tobey Maguire en Andrew Garfield in Spider-Man 3 zullen meespelen, maakt Marvel dat niet tijdens een ‘gewoon interview’ bekend. De kans is groot dat die terugkeer pas tijdens een eerste trailer of zelfs bij de première wereldkundig wordt gemaakt.

Spider-Man 3 wordt op 17 december gereleased.

Meer
Lees meer...