‘Spider-Man’-acteurs Tobey Maguire en Andrew Garfield wellicht te zien in Marvels ‘Spider-Man 3’

Het ziet ernaar uit dat we in Spider-Man 3 heel wat bekende gezichten zullen zien passeren. Het gonst namelijk van de geruchten over onder andere eerdere Spider-Man-acteurs die hun opwachting in de Marvelfilm zullen maken. De deal met Andrew Garfield zou rond zijn. Die met Tobey Maguire wordt nog volop besproken.

Spider-Man is een superheld die al in een massa films van verschillende makers is verschenen. Het is dan ook niet raar dat al heel wat acteurs in de huid (en het spinnenpak) van Spider-Man zijn gekropen. Maar binnenkort zouden we drie van die acteurs wel eens samen op het scherm kunnen zien verschijnen.

Kirsten Dunst en Andrew Garfield

Het gaat dan om de huidige Spider-Man-acteur Tom Holland, en voorgangers Tobey Maguire en Andrew Garfield. Maguire was de eerste acteur ooit die de rol van de superheld vertolkte. Hij deed dat aan de zijde van Kirsten Dunst. Zij speelde Mary Jane, de beste vrienden en love interest van Peter Parker.

Volgens berichten van entertainmentwebsite Collider is het al zeker dat Kirsten Dunst in Spider-Man 3 te zien zal zijn. Marvel brengt die film volgend jaar uit. Ook de komst van Andrew Garfield lijkt ondertussen vast te staan. Hij was te zien in The Amazing Spider-Man en The Amazing Spider-Man 2.

Tobey Maguire

Nog volgens Collider zijn de gesprekken over een terugkeer van Tobey Maguire nog volop aan de gang. Hoe de acteurs precies in de film te zien zullen zijn, is nog niet bekend. De kans is wel niet zo groot dat er plots drie Spider-Mans zullen verschijnen.

Spider-Man 3 staat gepland om eind december te verschijnen bij Marvel.

Meer
Lees meer...