‘Spider-Man 3’ speelt zich (deels) tijdens de feestdagen af

Spider-Man 3 is volop in productie. Dat blijkt uit verschillende foto’s vanop de set die gelekt zijn. De beelden gaven nog meer prijs over de film met Tom Holland (Peter Parker/Spider-Man) en Zendaya (MJ). Zo speelt die zich (deels) af tijdens de feestdagen.

Over Spider-Man 3 is al heel wat gezegd en geschreven. In de film zouden namelijk ook ex-Spider-Mans Tobey Maguire en Andrew Garfield te zien zijn. Ook hun love interests (Kirsten Dunst en Emma Stone) zouden gesprekken hebben gevoerd om in de film te verschijnen.

Donutwinkel

Maar Spider-Man 3 gaat natuurlijk over het personage van Tom Holland en ‘zijn’ MJ, gespeeld door Zendaya. En net die personages zijn gespot op een winterse set. Volgens Just Jared zijn de twee acteurs gespot op de set van een donutwinkel. In de winkel is MJ aan het werk, en Peter wil met haar praten.

Kerstversiering

Op foto’s van Atlanta Filming is diezelfde donutwinkel te zien. Het grote verschil is dat die daarop helemaal versierd is met kerstversiering. Daaruit kunnen we afleiden dat minstens een stuk van de film zich tijdens de feestdagen zal afspelen. Hoe groot dat Kerst-stuk precies is, is momenteel nog niet bekend.

Spider-Man 3

De opnames voor de derde film met Tom Holland als Peter Parker en Spider-Man zijn al een paar maanden aan de gang. Holland maakte eind oktober zelf aan de wereld bekend dat ie het script voor de film had ontvangen. De jonge Brit kent z’n eigen reputatie en beloofde z’n volgers om niets over Spider-Man 3 te verklappen. De film verschijnt normaal op het einde van dit jaar.

Meer
Lees meer...