‘Spider-Man: No Way Home’ krijgt eerste trailer

In december verschijnt Spider-Man: No Way Home. Daarin zien we opnieuw Tom Holland in de rol van Peter Parker/Spider-Man. Nadat hij eerder al lekte op sociale media, krijgen we nu ook officieel de eerste teaser trailer voor de Marvel-film te zien.

De derde Spider-Man-film met Tom Holland in de hoofdrol, Spider-Man: No Way Home, verschijnt later dit jaar. Daarin zullen naast Tom Holland ook Zendaya en Jon Favreau terugkeren voor hun rollen als respectievelijk MJ en Harold ‘Happy’ Hogan. Er zijn ook geruchten dat Tobey Maguire en Andrew Garfield, die zich voor Tom Holland in het Spider-Man-pak hesen, in de film te zien zouden zijn. Maar voorlopig zijn ze nog niet te zien in de eerste trailer.

Spider-Man: No Way Home

In de trailer is wel te zien hoe de identiteit van Spider-Man onthuld wordt. En dat brengt heel wat problemen met zich mee. Plots moet Peter Parker zich gaan verantwoorden door de dood van Mysterio (Jake Gyllenhaal). Ook de mensen in zijn omgeving komen in de problemen waardoor Peter terug wil naar de tijd waarin niemand zijn dubbele identiteit kende. En daarvoor schakelt hij hulp in van een oude bekende.

Peter trekt naar Dr. Strange (Benedict Cumberbatch) en vraagt hem om via een spreuk iedereen opnieuw te laten vergeten dat hij Spider-Man is. Maar de spreuk mislukt, waardoor de twee problemen veroorzaken die ze zelf zullen moeten proberen oplossen.

Spider-Man: No Way Home verschijnt op woensdag 15 september.

Bekijk hier de eerste teaser trailer voor Spider-Man: No Way Home:

Meer
Lees meer...