Opnames ‘The Umbrella Academy’ seizoen 3 zijn afgerond

Goed nieuws voor de trouwe fans van The Umbrella Academy want de opnames van het derde seizoen van de reeks zitten erop. Dat betekent dus dat we binnen enkele maanden het vervolg van de reeks mogen verwachten op Netflix.

Er is nieuws over het derde seizoen van The Umbrella Academy. Het seizoen heeft nog geen releasedatum, maar we weten nu wel dat de opnames erop zitten. Nu moeten de beelden uiteraard nog gemonteerd worden, waarbij er ook heel wat special effects aan de reeks moeten worden toegevoegd. Daardoor kan het dus wel nog een tijdje duren voor we de reeks ook daadwerkelijk op Netflix zullen kunnen vinden.

“Beste seizoen tot nu toe”

Het derde seizoen van The Umbrella Academy heeft voorlopig nog geen startdatum, maar er is wel goed nieuws. In een video laat de cast namelijk weten dat de opnames van het aankomende seizoen afgerond zijn. We krijgen zo als eerste Elliot Page (Vanya Hargreeves) te zien. Hij laat weten dat hij met een dubbel gevoel kijkt naar het einde van de opnames: “Ik ben blij dat jullie de reeks zullen kunnen zien, maar ook droef omdat ik iedereen zal missen.”

Vervolgens laten ook alle andere acteurs weten dat de opnames erop zitten. Emmy Raver-Lampman (Allison Halgreeves) heeft daarbij zelfs nog een kleine spoiler. Zij laat namelijk weten dat ze niet zeker is of de wereld wel klaar is voor het derde seizoen. “Ik denk dat het ons beste seizoen tot nu toe is.”

Veel is er nog niet geweten over het derde seizoen, maar we weten wel al dat we kennis zullen maken met vijf nieuwe personages. Meer daarover lees je hier.

Bekijk hier de video op Instagram:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...