‘Umbrella Academy’ verwelkomt vijf nieuwe personages

Het derde seizoen van Umbrella Academy komt eraan. En in dat seizoen zal Netflix enkele nieuwe personages introduceren. Daarvan zijn nu al vijf namen bekend. Het gaat om de Sparrows, die net zoals de Academy allemaal een volgnummer hebben.

Afgelopen zomer verscheen het tweede seizoen van Umbrella Academy en enkele maanden later bevestigde Netflix de komst van een derde seizoen. Over de inhoud daarvan komen we nu al wat meer te weten doordat er vijf nieuwe personages hun intrede zullen doen.

Sparrows

Netflix stelt namelijk vijf nieuwe personages voor, die deel uitmaken van de Sparrows. Zij zitten aan de Sparrow Academy, waar vroeger de Umbrella Academy gevestigd was. Net zoals de leden van de Academy hebben ze allemaal een volgnummer.

We kenden Ben (Justin H. Min) al. In plaats van Number Six is hij nu Sparrow #2 en zullen we een heel andere kant van hem leren kennen. Zo zal Ben een “Machiavellistische tacticus” worden, “verscholen in een pretty boy lichaam met een rommelende innerlijke inktvis”. Ben zal er alles aan doen om de leider te worden.

Nieuwkomers

https://twitter.com/Jake_Epstein/status/1348733425105203200?s=20

Naast Ben zullen we in het derde seizoen dus nog een aantal Sparrows leren kennen. Marcus aka Sparrow #1 zal gespeeld worden door Justin Cornwell. Hem kan je kennen van Jingle Jangle en Training Day. Marcus is een eerlijke jongeman, die probeert om zijn familie samen te houden. Hij is “elegant maar dodelijk, berekend maar passioneel en even slim als hij sterk is”. Marcus is een geboren leider.

Britne Oldford, die je kan kennen uit Skins, Hunters en Ravenswood, kruipt in de huid van Fei aka Sparrow #3. Hoewel ze overkomt als een eenzaat, is ze eigenlijk op zoek naar een echte vriend. Fei is superslim en een harde werker die niet opgeeft voor de klus geklaard is.

Alphonso aka Sparrow #4 zal gespeeld worden door Jake Epstein, bekend voor zijn rollen als Craig in Degrassi: The Next Generation en Brian Altman in Suits. Alphonso heeft heel wat littekens opgelopen door jarenlang te vechten tegen onrecht. Hij heeft een geweldig gevoel voor humor. “Het enige wat hij beter vindt dan domme mensen verbaal te mishandelen, is een goede pizza en een sixpack bier.”

Genesis Rodriguez, die eerder de stem van Honey Lemon verzorgde in Big Hero 6, zal in de huid kruipen van Sloane ofwel Sparrow #5. Zij is een romantische dromer die een hogere spirituele roeping voelt. Maar ze blijft trouw aan har familie. Toch wil ze stiekem losbreken.

De laatste nieuwkomer is Cazzie David. Zij zal de rol van Jayme ofwel Sparrow #6 voor haar rekening nemen. Jayme is een vrouw van weinig woorden. Ze houdt zich meer op de achtergrond, maar wanneer ze kwaad wordt, maak je je maar beter uit de voeten. Haar enige vriend is Alphonso (Sparrow #4).

Meer nieuwe acteurs

Netflix is nog op zoek naar de geschikte acteur voor de rol van Sparrow #7 (Christopher) die bekend staat als de “Existential Dread-Inducing Psykronium Cube“.

Uiteraard zullen de acteurs die we al kennen uit de afgelopen twee seizoenen terugkeren. Zo mogen we dus Elliot Page, Tom Hopper, David Castañeda, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan en Aidan Gallagher opnieuw verwachten. Het is nog niet geweten wanneer het derde seizoen van Umbrella Academy zal verschijnen.

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...