Fans merken schattig detail op in ‘Spider-Man: No Way Home’

Spider-Man: No Way Home is op dit moment al iets meer dan een week in de zalen en heeft al verschillende records gebroken. De film wordt al de beste film uit de Spider-Man-reeks genoemd en wist heel wat jonge en oude Spider-Man-fans te bekoren. Enkele van die fans merkten nu een mooi detail op op het einde van de film.

Dit artikel bevat uiteraard spoilers voor wie Spider-Man: No Way Home nog niet gezien heeft.

In Spider-Man: No Way Home komt Spider-Man (Tom Holland) oog in oog te staan met zijn oude vijanden. Het gaat daarbij niet enkel om zijn eigen vijanden, maar ook die van Spider-Mans uit andere universums. En uiteindelijk duiken ook die Spider-Mans op in de film. En hoewel het maar voor één film is, zullen de twee andere Spider-Mans toch verbonden blijven met de Spider-Man van Tom Holland.

Nieuw Spider-Man-pak

Op het einde van de film zien we Spider-Man, de Tom Holland-versie, door de stad slingeren. Daarbij heeft hij een nieuw Spider-Man-pak aan en fans ontdekten kleine details aan dat pak, die je misschien zelf nog niet had opgemerkt.

Het nieuwe pak heeft namelijk elementen van de pakken van de Spider-Mans van Tobey Maguire en Andrew Garfield. Zo heeft het nieuwe pak een grote zwarte spin vooraan, zoals het pak van Maguire had. Achteraan staan dan weer een grote rode spin, zoals op het pak van Andrew Garfield. Op die manier blijven de twee andere Spider-Mans dus wel verbonden met de Spider-Man van Tom Holland, zelfs nadat ze terugkeerden naar hun eigen universums.

Wie Spider-Man: No Way Home (nog eens) in de bioscoop wil zien, zal snel moeten zijn. De cinemazalen moeten namelijk op zondag hun deuren opnieuw sluiten. Kinepolis plant wel extra voorstellingen. Meer daarover lees je hier.

Bekijk hier de trailer van Spider-Man: No Way Home:

Meer
Lees meer...