Kinepolis plant extra voorstellingen ‘Spider-Man: No Way Home’ voor sluiting zondag

Het Overlegcomité besliste gisteren dat de cinemazalen in ons land opnieuw hun deuren moeten sluiten vanaf zondag. Wie de nieuwste film van Spider-Man, No Way Home, wil zien, zal er dus snel bij moeten zijn. Omdat Kinepolis beseft dat heel wat mensen de film nog willen zien, heeft de bioscoopketen nu extra speeltijden toegevoegd aan de planning.

Om de verspreiding van de omikronvariant van het coronavirus tegen te gaan, zullen vanaf zondag enkele nieuwe maatregelen ingaan. De meest ingrijpende daarbij is de sluiting van cinema-, theater- en concertzalen. Zij moeten binnen drie dagen dus verplicht hun deuren opnieuw sluiten, Maar Kinepolis wil nu nog alles uit die laatste dagen halen.

Spider-Man: No Way Home

De nieuwste Spider-Man-film, No Way Home, speelt sinds vorige week woensdag in de zalen en kende het beste Belgische openingsweekend van 2021. Toch zijn er nog steeds heel wat mensen die de film willen zien, maar daar de kans nog niet toe kregen.

Wie Spider-Man: No Way Home nog wil zien, zal daar snel bij moeten zijn, want zondag gaan de cinemazalen in ons land opnieuw dicht. Voorlopig is de film nog niet op Disney+ te bekijken dus kan je hem enkel in de cinema zien.

Extra voorstellingen

Omdat Kinepolis weet dat heel wat mensen de nieuwste Spider-Man nog willen zien, heeft de bioscoopketen nu extra voorstellingen ingepland. Zo zijn er meer kansen om de film nog te zien voor de cinemazalen voor onbepaalde tijd moeten sluiten.

Het gaat om extra speeltijden in alle filialen van Kinepolis in ons land. Op zaterdag, de laatste dag voor de sluiting van de cinemazalen, is de film nu maar liefst 24 keer te zien in Kinepolis Brussel, 21 keer te zien in Kinepolis Antwerpen, 15 keer in Kinepolis Hasselt, 13 keer in Kinepolis Gent, 11 keer in Kinepolis Kortrijk, 8 keer in Kinepolis Leuven, 6 keer in Kinepolis Brugge en 5 keer in Kinepolis Oostende. Snel zijn blijft wel de boodschap, want enkele van deze vertoningen zijn al uitverkocht.

Bekijk hier nog eens de trailer van Spider-Man: No Way Home:

Meer
Lees meer...