Cross-over tussen ‘Stranger Things’ en ‘Deadpool’ is (verrassend genoeg) niet ondenkbaar

Bizar nieuws uit Hollywood. Daar heeft regisseur Shawn Levy gisteren namelijk bekend gemaakt dat er een kans bestaat op een cross-over tussen Stranger Things en Deadpool. Hoewel zo’n samenwerking er op het eerste zicht nogal vergezocht uitziet, laat Levy weten dat de plannen al op tafel hebben gelegen. Het valt af te wachten of de cross-over er ook echt ooit zal komen.

Net wanneer je denkt dat het niet gekker kon met Deadpool, komt de regisseur met een bizar plan op de proppen. Gisteren heeft regisseur Shawn Levy in een interview met Variety namelijk bekendgemaakt dat er ooit plannen waren voor een cross-over tussen de serie Stranger Things en de Deadpool-franchise. Die plannen zijn nog nooit uitgewerkt, maar zeg nooit nooit. Het zou alleszins geen alledaags project worden, aangezien de twee projecten zich in een compleet andere wereld afspelen.

Shawn Levy

Deadpool in het nieuwe seizoen van Stranger Things? Het zou zomaar eens kunnen. Althans, toch als het van regisseur Shawn Levy afhangt. De naam Shawn Levy doet misschien niet meteen een belletje rinkelen, maar toch heeft hij al heel wat populaire projecten op zijn cv staan. Zo regisseerde hij o.a. Cheaper By The Dozen en Night at the Museum.

Maar hij is vooral bekend door zijn projecten met Ryan Reynolds, waaronder The Adam Project en Free Guy. Daarnaast was hij ook verantwoordelijk voor verschillende afleveringen van de Netflixreeks Stranger Things én zal hij de volgende Deadpool-film regisseren. En dat is waar het interessant wordt.

Cross-over

Shawn Levy kreeg tijdens het interview met Variety de vraag of er ooit een cross-over tussen Stranger Things en Deadpool zit aan te komen. Daar had Levy een opvallend antwoord op. “Het is grappig, want Ryan (Reynolds, red.) en ik hebben al bekeken hoe we dat zouden kunnen doen”, vertelde hij. “We hebben de code nog niet gekraakt, maar het ligt nog steeds op tafel.”

Of acteur Ryan Reynolds in de toekomst in Stranger Things zal komen opdraven in Deadpool-kostuum, lijkt ons onwaarschijnlijk. Maar de kans bestaat wel dat de acteur een kleine rol zal krijgen. Of misschien zal een Stranger Things-personages zijn/haar opwachting maken in Deadpool 3. We zijn alvast benieuwd!

Meer
Lees meer...