‘Stranger Things’-regisseur wil gastrol van Ryan Reynolds in laatste seizoen van de reeks

Het eerste deel van Stranger Things 4 is nog maar sinds 27 mei te zien op Netflix en breekt nu al records. Na een afwezigheid van drie jaar komt de serie dus sterker terug dan ooit tevoren. Dat zorgt er ook voor dat medewerkers van de serie al volop beginnen dromen van een even succesvol vijfde seizoen. Dat seizoen komt er sowieso, maar zal ook meteen het laatste zijn. Regisseur Shawn Levy liet zich alvast uit over de mogelijkheden in dat slotseizoen.

Stranger Things is volledig terug! Drie jaar na de release van het derde seizoen, is vorige week, op 27 mei, seizoen 4 in première gegaan. De twee slotafleveringen volgen op 1 juli, maar toch is er meteen ook al een vijfde aangekondigd. Dat seizoen zal het laatste worden, maar als het aan regisseur Shawn Levy ligt wordt het zeker niet het minste. Hij wil namelijk dat acteur Ryan Reynolds opduikt in seizoen 5. De twee werkten eerder al samen aan verschillende projecten.

Stranger Things 5

Ryan Reynolds in Stranger Things 5? Het zou zo maar eens kunnen. Regisseur Shawn Levy liet namelijk in een interview met The Hollywood Reporter weten dat hij de acteur graag op de Stranger Things-set zou zien staan. De twee kennen elkaar van voorgaande projecten als Free Guy en The Adam Project. Daarin speelde Reynolds de hoofdrol en nam Levy plaats in de regiestoel. Binnenkort zal Levy ook de derde Deadpool-film regisseren.

Reynolds en Levy lijken dus onlosmakelijk met elkaar verbonden, en daar wil die laatste nu dus nog een project bij doen. “Ik wil Ryan (Reynolds, red.) in alles zien”, vertelde hij. “Mijn volledige carrière is gebouwd op Stranger Things en mijn samenwerkingen met Ryan. Het zou dus gigantisch veel voldoening geven als ik die twee eens kan combineren.” Hij sloot het interview nog af met: “Ryan, maak je maar al klaar voor seizoen 5.”

Of dat echt het geval zal zijn, dat valt af te wachten. Wanneer de opnames voor Stranger Things 5 beginnen en wanneer het zal verschijnen, is ook nog niet bekend.

Bekijk hier alvast de trailer van Stranger Things 4:

Bekijk hier onze lijst met 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...