‘Stranger Things’: Eerste deel seizoen 4 staat nu op Netflix

De eerste zeven afleveringen van het vierde seizoen van Stranger Things zijn vanaf nu te vinden op Netflix. Het gaat dan wel maar om zeven afleveringen. Toch moet je er heel wat tijd voor vrijmaken, want de afleveringen zijn langer dan ooit.

Fans hebben er bijna drie jaar op moeten wachten, maar vanaf vandaag kan je op Netflix eindelijk kijken naar het eerste deel van het vierde seizoen van Stranger Things. Door de uitbraak van de coronapandemie liepen de opnames van het vierde seizoen heel wat vertraging op. Maar nu is het eindelijk zover!

Stranger Things seizoen 4

Netflix loste eerder al de eerste acht minuten van het nieuwe seizoen en nu is het dus tijd voor het volledige eerste deel. Daarin zullen de personages elkaar terug moeten vinden. Ze bevinden zich allemaal op verschillende plaatsen. Maar er is een manier waarop ze elkaar kunnen vinden. Die zal hen terugbrengen naar het Upside Down. De plek waar Will Byers (Noah Schnapp) in seizoen 1 verdween en waar Jim Hopper (David Harbour) in seizoen 2 bijna stierf.

Of ze er nu heelhuids vanaf komen, zal duidelijk worden in het vierde seizoen, waarvan nu dus het eerste deel online te vinden is. Het tweede deel van het vierde seizoen, dat zal bestaan uit de laatste twee afleveringen, verschijnt op vrijdag 1 juli op Netflix. Maar niet getreurd, de afleveringen duren extra lang, dus zal het het wachten waard zijn. Ook het vijfde seizoen van de reeks werd al bevestigd.

Bekijk hier nog eens de officiële trailer van het vierde seizoen van Stranger Things:

https://www.youtube.com/watch?v=yQEondeGvKo

Stranger Things is een van onze favorieten in de top 50 met beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...