‘Stranger Things’ seizoen 4 krijgt allerlaatste trailer

Vrijdag is het zover! Op 27 mei 2022 komt het eerste deel van Stranger Things 4 uit. In voorbereiding van de release deelt Netflix nu een allerlaatste trailer. Het is al bijna drie jaar geleden dat het vorige seizoen uitkwam, maar toch staat de serie weer op punt om records te breken.

We hebben er bijna drie jaar op moeten wachten, maar we zijn er zeker van: Stranger Things 4 wordt de moeite. Nu het vierde seizoen alsmaar dichterbij komt, worden er ook meer details bekendgemaakt. Zo liet actrice Sadie Sink, die Max speelt, al weten dat het een heel bizar seizoen wordt. En dat kunnen we ook zien in de laatste trailer die Netflix zonet deelde.

Donker

De eerste zeven afleveringen van Stranger Things seizoen 4 komen deze week online. Om fans nog een extraatje te geven, deelde Netflix zonet een laatste trailer voor het nieuwe seizoen. Daarin is alvast te zien dat het verhaal nóg donkerder wordt en dat ook andere personages hun intrede in het Upside Down zullen maken.

Alle personages bevinden zich op verschillende plekken, en doorheen het seizoen zullen ze dus hun weg naar elkaar moeten vinden. Maar wat niemand lijkt te weten, is dat de verschillende plaatsen in verbinding staan door een ondergrondse doorgang, die het Upside Down blijkt te zijn. De plek waar Will Byers (Noah Schnapp) in seizoen 1 verdween en waar Jim Hopper (David Harbour) in seizoen 2 bijna stierf.

Lange afleveringen

Maar niet enkel de inhoud van de afleveringen zal de moeite zijn, ook de lengte krijgt een upgrade. De gemiddelde lengte van een aflevering ligt boven het uur en de seizoensfinale heeft zelfs een speelduur van 2,5 uur. Het belooft dus écht een groots seizoen te worden. 

De eerste afleveringen komen deze vrijdag, op 27 mei 2022, uit op Netflix. De laatste twee, die dus samen ongeveer vier uur duren, volgen op 1 juli 2022.

Bekijk de laatste trailer van Stranger Things 4 hier:

Bekijk onze lijst met 50 beste series op Netflix hier.

Meer
Lees meer...