‘Stranger Things’-actrice Sadie Sink over seizoen 4: “Het is het meest bizarre ooit”

Bijna drie jaar geleden kwam het vorige seizoen van Stranger Things uit. Maar nu is de komst van het nieuwe en vierde seizoen wel heel dichtbij. Vanaf 27 mei 2022 kan je genieten van vijf nieuwe afleveringen van de reeks. De vier andere volgen op 1 juli. Actrice Sadie Sink belooft in een interview met PEOPLE alvast dat het vierde deel alles uit de kast zal trekken.

Binnen iets meer dan twee weken komt het eerste deel van Stranger Things 4 eindelijk uit. Daarin zullen de fans antwoorden krijgen op heel wat prangende vragen. In de eerste beelden zagen we alvast hoe dit seizoen het grootste ooit belooft te worden. Dat werd ook al bevestigd door acteur Finn Wolfhard en nu dus ook door actrice Sadie Sink. Volgens hen is seizoen 4 niet van deze wereld.

Buitengewoon

“Het is het meest bizarre seizoen dat we ooit al hebben gehad”, klinkt het bij Sadie Sink. “Het is echt niet van deze wereld.” In de trailer was bijvoorbeeld te zien hoe Sinks personage Max Mayfield ineens begon te zweven, maar daar wilde de actrice nog niks over kwijt. “Ik ga er niets over zeggen, maar dat is echt een gigantische aflevering”, vertelt ze.

Ook over de rest wil de actrice nog niet veel kwijt, maar toch benadrukt ze hoe groots het allemaal zal zijn. “De nieuwe schurk is echt heel eng en zal alle verwachtingen overtreffen, geloof me.” Over de personages vertelt Sink ook nog dat de kijkers zullen schrikken. “De personages die iedereen kent en liefheeft zullen ook minder goeie kantjes krijgen.”

Op de vraag of de actrice nog lang wil blijven doorgaan met de reeks antwoordt ze dat ze er zo lang mogelijk wil blijven inzitten. “Het is gek om na te denken over hoe lang we dit al aan het doen zijn”, klinkt het. “We zijn allemaal familie geworden en ik ga door tot de makers niet meer willen.”

Bekijk de trailer van Stranger Things 4 hier:

https://www.youtube.com/watch?v=yQEondeGvKo
Meer
Lees meer...