‘Stranger Things 4 Vol. 1’ zal vijf afleveringen bevatten, ‘Vol. 2’ telt er vier

Na bijna drie jaar wachten is het bijna zover. Op 27 mei komt het eerste deel van Stranger Things 4 op Netflix. Het tweede deel volgt vijf weken later, op 1 juli. Hoewel eerder al werd gedacht dat Volume 1 vijf afleveringen zou tellen en Volume 2 vier, is dat nieuws nu bevestigd door The Hollywood Reporter. Geduldige mensen zullen dus negen weken na elkaar één aflevering kunnen kijken.

Eind deze maand, op 27 mei, komen de eerste vijf afleveringen van Stranger Things 4 op Netflix. Dat de reeks eraan zit te komen, dat was al even bekend. Maar nu liet The Hollywood Reporter ook officieel weten dat het eerste deel er vijf zal bevatten. Dat betekent dat fans vanaf 1 juli nog van vier nieuwe afleveringen zullen kunnen genieten.

Stranger Things 4

Goed nieuws voor de fans van Stranger Things, want vanaf 27 mei krijgen jullie vijf nieuwe afleveringen voorgeschoteld. Het vorige seizoen telde acht afleveringen, waardoor velen dachten dat ook dit seizoen in zijn totaliteit zoveel afleveringen zou tellen. Dat is dus niet juist, want het telt er, net zoals het tweede seizoen, negen.

Aangezien Stranger Things 4 in twee delen wordt opgesplitst, zal het ene deel dus meer afleveringen bevatten dan het andere. En dat is dus Volume 1 geworden. Daar zit natuurlijk ook een reden achter, want er zitten exact vijf weken tussen de release van Vol. 1 en Vol. 2. Zo kunnen geduldige fans dus negen weken na elkaar een nieuwe aflevering kijken, als ze het bij eentje per week houden.

De bekendmaking liet toch bij een aantal fans een teleurstelling achter. Sommigen dachten namelijk dat het seizoen veel meer afleveringen zou tellen, omdat er zo’n lange wachttijd was. Dat is dus niet het geval, maar showrunners Ross en Matt Duffer lieten wel weten dat de afleveringen veel langer zullen duren. Het zal dus aanvoelen als een veel groter seizoen.

Bekijk de Stranger Things 4 trailer hier:

Kan je niet wachten? Bekijk dan hier onze lijst met 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...