Fans van ‘Stranger Things’ moeten wachten tot 2022 voor vierde seizoen

Finn Wolfhard, die Mike Wheeler speelt in Stranger Things, heeft gezegd dat seizoen vier maar in 2022 zal verschijnen. Nog even wachten dus, maar het belooft het wachten waard te zijn.

Stranger Things is sinds de release in 2016 uitgegroeid tot één van de beste series op Netflix. Er zat nooit meer dan twee jaar tussen nieuwe seizoenen, behalve nu dus. In een videochat met fans liet Finn Wolfhard weten dat het vierde seizoen maar in 2022 verwacht wordt. Toen seizoen drie in 2019 verscheen, waren de meeste acteurs nog kinderen. Dus drie jaar later zullen we al een cast hebben met jongvolwassenen. Wolfhard zelf wordt volgend jaar 20.

Chief Hopper leeft!

Het vierde seizoen werd al aangekondigd in september 2019, enkele maanden na de release van seizoen drie. In 2020 begonnen ze al te filmen in Litouwen, maar door Covid-19 moesten ze zoals zoveel films en series even de productie stoppen. In augustus van dit jaar zullen ze opnieuw starten met filmen, wat de uitspraak van Wolfhard bevestigt. Eerder werd er al een trailer getoond van seizoen vier, waarin getoond werd dat Chief Hopper nog leeft.

Verandering in de tijdslijn?

Fans vragen zich af hoe Hopper de explosie aan het einde van seizoen drie heeft overleefd. Ook de sprong in de leeftijd van de castleden leidt tot heel wat vragen. Zal er sowieso een verandering in de tijdslijn zijn? Welke castleden komen zeker terug? Het werd al bevestigd dat seizoen vier het donkerste van allemaal zal worden. Nu wordt het voor de kijker nog even op de tanden bijten en afwachten tot 2022.

Meer
Lees meer...