‘Stranger Things’ seizoen 4 heeft (eindelijk) een releasedatum

Op het begin van de week beloofde acteur David Harbour ons nog dat het vierde seizoen van Stranger Things er nu echt aankomt, en dat geloven we nu ook écht. Het officiële Twitteraccount van de serie deelde namelijk een aantal posters met bijschrift “Elk einde heeft een begin.” Op de laatste poster komen we eindelijk te weten wanneer de reeks uitkomt.

We hebben er drie jaar op moeten wachten, maar toch is het vierde seizoen van Stranger Things nu echt dichtbij. Het officiële account van de serie deelde zonet namelijk vier karakterposters, waarop alle personages te zien zijn, en eindigde met één volledige poster inclusief releasedatums. Het seizoen zal uit twee delen bestaan, waarvan het eerste deel op 27 mei 2022 uitkomt en het tweede deel op 1 juli 2022.

Every Ending Has A Beginning

Heel wat fans van de serie Stranger Things vragen zich al een tijdje af waarom het zo lang duurt vooraleer het nieuwe (en vierde) seizoen van de reeks te zien is. Het is al van juli 2019 geleden dat Netflix nieuwe afleveringen dropte, en dus zijn heel wat fans teleurgesteld door de lange wachtperiode. In een van de vorige teasers werd duidelijk dat het nieuwe seizoen rond de zomer van 2022 op de streamingdienst zou verschijnen, maar nu lijkt het toch iets vroeger te zijn.

Hoewel het nog steeds wachten is op een eerste officiële trailer, die langer is dan een korte teaser, deelde het Twitteraccount van de serie al een eerste kijk op de sfeer en outfits uit het vierde seizoen in een nieuwe poster. Zo zal het verhaal zich niet langer alleen in Hawkins afspelen, maar ook in Rusland en Californië. De groep kinderen zal afzonderlijk tegen het kwaad moeten vechten, terwijl Joyce op zoek gaat naar Hopper in het koude Siberië.

Releasedatum

Op de officiële poster die de productie net deelde, is dus ook de nieuwe releasedatum te zien. Het opvallende hierbij is dat de release in twee keer zal gebeuren. Vanaf 27 mei 2022 staat Vol. 1 online en later, op 1 juli, volgt Vol. 2. Uit hoeveel afleveringen elk deel zal bestaan, is nog niet duidelijk.

Meer
Lees meer...