‘Stranger Things’ krijgt eerste trailer voor vierde seizoen

Het aftellen is begonnen! Want hoewel het nog tot 2022 duurt voor het vierde seizoen van Stranger Things op Netflix verschijnt, heeft de streamingdienst al de eerste beelden gelost. Die mysterieuze trailer draait rond Eleven.

Het derde seizoen van de populaire Netlix-reeks Stranger Things dateert al van 2019 en dus wordt het geduld van de fans serieus op de proef gesteld. Recent kwam zelfs naar buiten dat we het vierde seizoen zelfs pas in 2022 zullen te zien krijgen. Door de coronacrisis zijn de opnames namelijk meermaals moeten uitgesteld worden waardoor alles vertraging heeft opgelopen.

Eleven

Gelukkig wordt dat wachten nu iets aangenamer gemaakt met een eerste mysterieuze trailer. Daarin gaan we terug in tijd en zien we dat heel wat kinderen in een opleiding zaten in Hawkins. Eleven (Millie Bobby Brown) blijkt één van die kinderen te zijn.

Het is nog niet duidelijk wat de korte trailer precies wil zeggen over het vierde seizoen. Zullen we daarin meer flashbacks te zien krijgen of maken we tijdens de opleiding kennis met een nieuw personage? Eerder raakte wel al bekend dat er heel wat nieuwe namen zijn toegevoegd aan de cast voor het aankomende seizoen. Ook is ons beloofd dat seizoen 4 “het donkerste ooit” zal worden.

Bekijk de trailer van Stranger Things met Eleven

Zoek je iets om in tussentijd te bekijken? Dit zijn de 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...