Acteur David Harbour deelt op een ludieke manier ‘Stranger Things’-nieuws tijdens New York Knicks-wedstrijd

De release van het vierde seizoen van Stranger Things komt eindelijk dichterbij. Nadat Netflix al bekendmaakte dat de nieuwe afleveringen in de loop van de zomer te zien zullen zijn, bevestigde nu ook acteur David Harbour, die Hopper speelt, dat het eraan komt. Dat deed hij op een ludieke manier tijdens een basketbalwedstrijd van de New York Knicks.

Drie jaar na de release van het vorige seizoen van Stranger Things kunnen de fans eindelijk uitkijken naar een vervolg. In een van de vorige teasers is bekendgemaakt dat het vierde seizoen in de zomer van 2022 op Netflix zal komen, maar toch waren heel wat mensen niet blij met het tekort aan updates en nieuws. Daar bracht acteur David Harbour gisteren eigenhandig verandering in tijdens een basketbalwedstrijd van de New York Knicks.

Wachttijd

Tussen 2016 en 2019 kwamen er drie seizoenen van Stranger Things uit. Na 2019 is al het nieuws rondom de reeks stilgevallen. In februari van 2020 dropte Netflix nog een eerste teaser waarin te zien was dat Hopper nog leefde, maar nadien kregen de fans maandenlang geen nieuws meer. Aan het begin werden de opnames uitgesteld door de opkomst van het coronavirus, maar in de twee jaar die daarop volgden, deelde Netflix geen nieuws meer.

Door de lange wachtperiode en het tekort aan nieuwe teasers, posters of weetjes, stonden al heel wat fans op het punt om het op te geven. Onder elk artikel over de serie zijn wel reacties te lezen van mensen die de wachttijd onacceptabel vinden en de reeks lijken op te geven. Zelfs nu bekend is gemaakt dat het vierde seizoen ergens in de zomer van dit jaar zal verschijnen, lijkt het vertrouwen nog niet terug te zijn. Want er is nog geen exacte datum.

Belofte

Dat ongenoegen is ook acteur David Harbour opgevallen. Harbour ging vorig jaar al enkele keren live op Instagram en beloofde elke keer “dat het niet meer lang ging duren vooraleer het vierde seizoen er kwam”, maar dat bleek iedere keer toch langer te zijn dan verwacht. Ook nu probeert de acteur de fans terug enthousiast te maken, en dat deed hij op een wel heel opvallende manier.

Harbour was gisterenavond samen met collega-acteur Noah Schnapp, die Will speelt in de serie, aanwezig bij de basketbalwedstrijd tussen de New York Knicks en Oklahoma City Thunder. Op de Twitterpagina van de Knicks was te zien hoe de twee op de celebrity row zaten en hoe Harbour van de foto gebruik maakte om een boodschap de wereld in te sturen. Op zijn gsm stond te lezen: “ST4 komt er snel aan. Ik beloof het.” Of de acteur deze keer wel de waarheid spreekt, valt af te wachten. 

Bekijk hier onze lijst met 50 beste Netflixseries.

Meer
Lees meer...