‘Stranger Things’ seizoen 4 heeft (eindelijk) een officiële trailer

Na drie jaar is het echt bijna zover. In mei en juli komt het vierde seizoen van Stranger Things en Netflix dropte zojuist de eerste trailer. Daarin is te zien hoe alle personages zich op een andere plek bevinden, maar toch door het Upside Down aan elkaar verbonden zijn. Het belooft alvast een spannend seizoen te worden.

De trailer voor het vierde seizoen van Stranger Things is er eindelijk. Na (veel te) lang wachten krijgen we een eerste blik op de nieuwe afleveringen die in mei en juli van dit jaar op Netflix komen. Van één ding zijn we alvast zeker: het nieuwe seizoen wordt er eentje om u tegen te zeggen. Elke aflevering zou, volgens de makers, alvast langer dan 60 minuten duren. Daarmee is het vierde seizoen dubbel zolang als het vorige.

ST4

Gisteren deelde het officiële account van Stranger Things een mysterieuze video met een aftelklok. Daaruit bleek al snel dat de klok aftelde naar 12 april 16.00 uur onze tijd. Later op de dag bevestigde Netflix dat er een trailer zou komen. Die is nu officieel op de wereld losgelaten.

Het nieuwe seizoen speelt zich een paar maanden na seizoen 3 af. Eleven, Will, Jonathan en Joyce zijn verhuisd naar Californië, waar ze hun leven opnieuw proberen opbouwen. Maar dat gaat niet zo makkelijk, zeker niet wanneer Eleven met pesterijen krijgt te maken. Daarnaast mist ze ook nog steeds haar ‘overleden’ adoptievader Hopper.

Die laatste blijkt niet gestorven te zijn, maar vast te zitten in een Russische gevangenis. Terwijl Joyce en Murray naar hem op zoek gaan, vlucht Mike van Hawkins naar Californië om bij Eleven te zijn. Samen met haar en de rest van de Byers gaat hij op onderzoek uit. Ook in Hawkins gaat het onderzoek naar het Upside Down verder.

Bekijk de trailer hier:

Stranger Things is in twee delen vanaf 27 mei en 1 juli 2022 te zien op Netflix.

Meer
Lees meer...