Netflix deelt nieuwe beelden van vierde seizoen ‘Stranger Things’

Binnen twee maanden is het eindelijk zover, op 27 mei 2022 krijgen we het eerste deel van het vierde seizoen van Stranger Things te zien. Het tweede deel volgt een dikke maand later, wat ervoor zal zorgen dat de hype en het enthousiasme bij de fans een tijdje zal blijven duren. Netflix deelde vandaag alvast een aantal nieuwe foto’s, maar op een trailer is het nog even wachten.

Bijna drie jaar na de release van het derde seizoen krijgen we binnenkort eindelijk nieuwe afleveringen van Stranger Things. Op 27 mei 2022 dropt Netflix het eerste deel van het vierde seizoen, en op 1 juli 2022 zal het tweede deel volgen. Volgens de makers duurt het seizoen bijna dubbel zo lang als voorgaande seizoenen, terwijl het wel hetzelfde aantal afleveringen telt. Iedere aflevering zal dus meer op een film lijken. We zijn benieuwd naar wat er staat te gebeuren, al zien we alvast heel veel verbaasde en angstige blikken op de foto’s die Netflix zonet deelde.

Gescheiden

Op het einde van het derde seizoen, dat in 2019 op Netflix kwam, was te zien hoe de meeste personages hun eigen weg gingen. De familie Byers zou Hawkins verlaten, terwijl de rest van de vrienden wel in het akelige dorpje zou blijven. Ondertussen is het duidelijk dat de Byers naar Californië zullen verhuizen. Dat betekent dus ook dat de afstand tussen alle personages enorm is. Zeker als je nadenkt over het feit dat Hopper (David Harbour) vastzit in een Siberische gevangenis.

Het seizoen zal dus beginnen met een immense afstand tussen alle personages. Maar wij denken dat ze elkaar op een bepaald moment zullen terugzien om hetzelfde kwaad te bestrijden. Wat we zeker weten, is dat Joyce (Winona Ryder) en Murray (Brett Gelman) naar Rusland zullen reizen om Hopper te vinden.

Uit de foto’s kunnen we ook afleiden dat Mike (Finn Wolfhard) van Hawkins naar Californië is gereisd om bij Eleven (Millie Bobby Brown) en Will (Noah Schnapp) te zijn. Hoe dat allemaal zal aflopen, dat valt dus af te wachten.

Bekijk de foto’s hier:

Netflix deelde zonet de eerste beelden van Stranger Things seizoen 4 (Bron: Netflix)

In de tussentijd naar een andere serie kijken? Bekijk hier onze lijst met 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...