‘Stranger Things 4’-finale zal meer dan twee uur duren

Volgende week is het zover, dan komt het eerste deel van Stranger Things 4 op Netflix. De makers, Ross en Matt Duffer, lieten eerder al weten dat dit seizoen veel langer zou duren. Maar nu laten ze ook weten dat de allerlaatste aflevering van het seizoen zelfs twee uur zal duren. Ook andere afleveringen hebben de lengte van een langspeelfilm.

De seizoensfinale van Stranger Things 4 wordt er eentje om duimen en vingers bij af te likken. Toch als we makers Ross en Matt Duffer mogen geloven. Zij lieten in een interview met The Wrap namelijk weten dat de allerlaatste aflevering meer dan twee uur zou duren. Ook de twee episodes daarvoor duren even lang als een langspeelfilm.

Seizoensfinale

We hebben er bijna drie jaar op moeten wachten, maar we zijn er zeker van: Stranger Things 4 wordt de moeite. Nu het vierde seizoen alsmaar dichterbij komt, worden er ook meer details bekendgemaakt. Zo liet actrice Sadie Sink, die Max speelt, al weten dat het een heel bizar seizoen wordt. Maar niet enkel de inhoud van de afleveringen zal de moeite zijn, ook de lengte krijgt een upgrade. De afleveringen gaan veel langer duren, en de allerlaatste aflevering zou zelfs een speeltijd van langer dan twee uur hebben.

Dat lieten regisseurs Matt en Ross Duffer weten tijdens het interview met The Wrap. De twee hadden eerder al aangekondigd dat het seizoen evenveel afleveringen zou tellen, maar veel langer zou duren. En dat bevestigen ze nu dus ook. Al duurt de allerlaatste wel écht heel lang. “Vooral aflevering 7 en 9 zijn echte films”, klonk het. “We zijn er nog steeds aan bezig, maar we kunnen wel al zeggen dat de seizoensfinale langer dan twee uur duurt. Het is echt groots.”

Voor die twee specifieke afleveringen zullen we nog moeten wachten tot vrijdag 1 juli 2022, want pas dan komt het tweede deel (aflevering 6 tot en met 9) online. Het eerste deel (aflevering 1 tot en met 5) verschijnt volgende week al, op vrijdag 27 mei 2022.

Bekijk de trailer hier:

Bekijk hier onze lijst van 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...