‘Red Notice’ met Ryan Reynolds, Dwayne Johnson en Gal Gadot krijgt officiële trailer

Red Notice, de Netflixfilm met Ryan Reynolds, Dwayne Johnson en Gal Gadot in de hoofdrollen, heeft een officiële trailer gekregen. De film, waarvoor Netflix een enorm bedrag neertelde, verschijnt op vrijdag 12 november 2021 op de streamingdienst.

Binnenkort pakt Netflix uit met een grootschalige blockbuster. Voor de film Red Notice wist de streamingdienst een topcast samen te stellen met Ryan Reynolds, Gal Gadot en Dwayne Johnson in de hoofdrollen. Zij spelen elk iemand uit een heel ander milieu, die uiteindelijk gedwongen worden om samen te werken.

Red Notice

In de eerste teaser voor de film kregen we al een klein voorsmaakje, maar nu heeft Netflix de officiële trailer voor Red Notice vrijgegeven. Daarin komen we heel wat meer te weten over het plot van de film. FBI-agent John Hartley (Dwayne Johnson) komt naar kunstdief Nolan Booth (Ryan Reynolds) met een voorstel. Als Booth met hem samenwerkt om de meest beruchte kunstdief Sarah Black (Gal Gadot) op te pakken, zal hij van hem opnieuw de beste bandiet ter wereld maken. En gezien de onhandigheid van Booth, kan hij alle hulp daarbij zeker gebruiken. Red Notice belooft een actiefilm te worden, maar wel eentje met een flinke portie humor.

Netflix spendeerde voor het maken van Red Notice een budget van maar liefst 180 tot 200 miljoen dollar (zo’n 155 tot 170 miljoen euro). Een grote hap van dat bedrag ging naar de hoofdrolspelers. Zo werd al bekend dat zowel Ryan Reynolds als Gal Gadot allebei 20 miljoen dollar (zo’n 17 miljoen euro) kregen voor hun rol. Bij Dwayne Johnson zou dat bedrag zelfs nog een stuk hoger liggen.

Bekijk hier de officiële trailer voor Red Notice:

Red Notice is vanaf vrijdag 12 november 2021 te vinden op Netflix. Zoek je tot dan iets anders om te kijken, kijk dan zeker eens op onze lijst met de 50 beste Netflixseries.

Meer
Lees meer...