Netflix lost teaser trailer van al hun films voor 2021

Geen paniek voor wie niet meer weet wat te kijken op Netflix, want ook in 2021 komt de streamingdienst met heel wat nieuwe content. Om ons warm te maken voor hun filmaanbod deelde Netflix een sneak peek van alles wat het komende jaar te zien zal zijn.

Dat Netflix garant staat voor heel wat topseries is al langer bekend, maar meer en meer gooit de streamingdienst zich ook op de filmmarkt. In 2020 kregen we al heel wat toppers te zien, zoals Da 5 Bloods, Ma Rainey’s Black Bottom en The Trial of the Chicago 7.

In 2021 wordt dat aanbod alleen maar groter. Netflix komt het komende jaar namelijk minstens iedere week met een nieuwe film. In totaal gaat het zelfs om 70 films. En daarbij zitten heel wat toppers, zoals je kan zien in de korte preview die vandaag gedeeld is.

Uitgebreid aanbod

Daarin zien we onder andere de westerns The Harder They Fall en Concrete Cowboy, maar ook de derde en laatste film van To All the Boys I’ve Loved Before en The Kissing Booth. Ook de zombiefilm Army of the Dead van Zach Snyder en het regiedebuut van Lin-Manuel Miranda (Tick, Tick… Boom!) en Halle Berry (Bruised) passeren de revue.

Hetzelfde geldt voor familiefilms zoals Yes Day en actiefilms zoals Sweet Girl (met Jason Mamoa) en Red Notice (met Dwayne Johnson, Gal Gadot en Ryan Reynolds). We krijgen ook kort beelden van boekverfilmingen zoals The Woman in the Window en The Last Letter from Your Lover en horrorfilms zoals Fear Street en There’s Someone Inside Your House. Minder lang wachten is het op Malcolm & Marie met Zendaya en John David Washington.

De teaser trailer eindigt met de eerste beelden van Don’t Look Up, een film van de bekroonde regisseur Adam McKay (The Big Shot, Vice). Met onder andere Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Timothée Chalamet, Chris Evans, Meryl Streep, Jonah Hill, Matthew Perry en Cate Blanchett kan die alvast een indrukwekkende cast voorleggen.

Bekijk hier de film preview van Netflix voor 2021

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...