Derde film wordt laatste voor ‘The Kissing Booth’ én ‘To All The Boys I’ve Loved Before’

Later dit jaar verschijnen de derde film van The Kissing Booth en de derde film van To All The Boys I’ve Loved Before op Netflix. Wat al in de lucht hing, wordt nu ook bevestigd door Netflix. Het wordt voor beide filmreeksen ook meteen de laatste.

Fans van de Netflixfilms The Kissing Booth en To All The Boys I’ve Loved Before worden later dit jaar verwend door Netflix met het derde deel van de twee romantische komedies. Maar voor beide films zal de derde film de laatste worden.

To All The Boys I’ve Loved Before

Dat de derde film van To All The Boys de laatste wordt, mag eigenlijk niet als een verrassing komen. De films zijn gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van Jenny Han. Die boekenreeks bestaat uit drie boeken, waarbij elk boek verfilmd werd in één deel van de film. Het derde en laatste boek uit die reeks is To All the Boys: Always and Forever, Lara Jean en dat zal dus ook de laatste film in de reeks worden.

Netflix kiest er dus voor om het op het originele, driedelige verhaal te houden en geen eigen vervolg te schrijven op het werk van Jenny Han. Het derde deel van To All The Boys zal waarschijnlijk net zoals de eerste twee delen verschijnen rond Valentijn.

The Kissing Booth

Ook The Kissing Booth is dit jaar toe aan het derde en laatste deel. Net zoals To All The Boys, zijn de films van The Kissing Booth gebaseerd op een boekenreeks. Die kent voorlopig maar twee delen. Maar het derde boek zou, net zoals de film, later dit jaar verschijnen.

En ook hier zal Netflix geen extra films breien aan de reeks. Zowel To All The Boys I’ve Loved Before en The Kissing Booth werden gigantische successen voor de streamingdienst. Maar zoals al langer geweten is, het is beter om te stoppen op je hoogtepunt dan de reeks te laten aanslepen tot zelfs de grootste fans het beu zijn.

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...