Derde film ‘To All The Boys’ komt er snel aan

De tweede film uit de To All The Boys-reeks staat nog maar net online, maar wij hebben al meer goed nieuws. Want de reeks krijgt nog een derde film en die zou er sneller kunnen komen dan je zou denken.

To All The Boys: P.S. I Still Love You staat op dit moment op Netflix en zo staat de teller voor de films met belachelijk lange namen op twee. Maar er komt ook een derde film aan van de reeks. To All The Boys: Always And Forever, Lara Jean staat al klaar op Netflix.

To All The Boys: Always And Forever, Lara Jean

To All The Boys: Always And Forever, Lara Jean
Screenshot Netflix

De films van de To All The Boys-reeks zijn gebaseerd op de gelijknamige boeken van Jenny Han. Omdat dat er drie zijn, konden we dus eigenlijk al verwachten dat er ook drie films zouden komen. En dat is ook het geval. Na To All The Boys I’ve Loved Before en To All The Boys: P.S. I Still Love You komt er nog een film waarvan we de titel niet op één lijn kunnen schrijven.

To All The Boys: Always And Forever, Lara Jean wordt het derde en laatste deel van de TATB-reeks (of moeten we TLDR-reeks zeggen?). Wanneer je – net zoals ons – zocht naar de nieuwe film To All The Boys: P.S. I Still Love You, dan zag je het misschien ook staan. De titel voor de derde film uit de reeks. Die heeft op dit moment nog geen foto, enkel de titel op een zwarte achtergrond. Maar wellicht zullen we snel meer informatie krijgen.

Binnenkort

We kunnen de derde film namelijk al snel verwachten, want al in augustus liet Netflix weten dat de film in productie was. En nu zou die zelfs al volledig klaar zijn. Het was actrice Lana Condor, die in de films Lara Jean speelt, zelf die het nieuws bekend maakte. Ze deed dat in een interview met Jimmy Fallon eerder deze maand.

“De boeken zijn een trilogie. Dus hoopten wij ook op drie films”, zo liet de actrice weten. “Toen we de bevestiging kregen, waren we enorm blij want het voelde alsof Lara Jean nog veel moest groeien als een jonge vrouw.” We moesten twee jaar wachten tussen de eerste en de tweede film van de trilogie, maar op de derde zullen we waarschijnlijk niet zo lang moeten wachten. “We zijn klaar met de opnames. Het zit erop! We hebben de tweede en de derde film ineens opgenomen.” To All The Boys: Always And Forever, Lara Jean zit op dit moment al in postproductie, dus kan het goed zijn dat we hem dit jaar nog zien verschijnen op Netflix. Of zou de streamingdienst opnieuw wachten tot Valentijn?

Bekijk hier de officiële aankondiging van de derde film:

https://www.instagram.com/p/B1MppZsHJMV/?utm_source=ig_embed

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...