Netflixfilm ‘Red Notice’ met Ryan Reynolds, Dwayne Johnson en Gal Gadot krijgt eerste trailer

Netflix omschrijft het zelf als z’n grootste film ooit en nu is er de eerste trailer voor Red Notice. In de film zijn de hoofdrollen weggelegd voor Ryan Reynolds, Gal Gadot en Dwayne ‘The Rock’ Johnson. De trailer geeft ons nu een eerste blik op de verhouding tussen de drie.

In november pakt Netflix uit met een grootschalige blockbuster. Voor de film Red Notice wist de streamingdienst een topcast samen te stellen met Ryan Reynolds, Gal Gadot en Dwayne Johnson in de hoofdrollen. Zij spelen elk iemand uit een heel ander milieu, die uiteindelijk gedwongen worden om samen te werken.

Red Notice

In de film speelt Dwayne Johnson John Hartley, een FBI-agent die gezien wordt als de beste tracker ter wereld. Hij zit twee criminelen op de hielen: Sarah Black (Gal Gadot) en Nolan Booth (Ryan Reynolds). Zij hebben een ‘red notice‘ achter hun naam staan, wat betekent dat ze de meest gezochte criminelen van de wereld zijn. Maar een overval dwingt Hartley om samen te moeten werken met de twee beruchte criminelen.

In de trailer wordt al snel duidelijk dat Ryan Reynolds zal zorgen voor de komische noot in de film, die verder uitpuilt van de indrukwekkende actiescènes. Netflix had voor het maken van Red Notice een budget van maar liefst 180 tot 200 miljoen dollar. Een grote hap van dat bedrag ging naar de hoofdrolspelers. Zo werd al bekend dat zowel Ryan Reynolds als Gal Gadot allebei 20 miljoen dollar kregen voor hun rol. Bij Dwayne Johnson zou dat bedrag zelfs nog een stuk hoger liggen.

Bekijk hier de trailer voor Red Notice:

Red Notice is vanaf vrijdag 12 november te vinden op Netflix.

Meer
Lees meer...