‘The Adam Project’ met Ryan Reynolds vanaf vandaag op Netflix

De laatste tijd komt Netflix alsmaar vaker met films van eigen makelij. Deze keer is het de beurt aan The Adam Project met acteur Ryan Reynolds in de hoofdrol. De film staat vanaf vandaag op het platform en kon alvast op een aantal goeie recensies rekenen.

Acteur Ryan Reynolds was eind vorig jaar al te zien in de Netflix-komedie Red Notice, en scoorde daarmee meteen gigantisch goed. Red Notice werd de meest bekeken film op het platform, en Netflix kondigde meteen twee sequels aan. Nu gooit de acteur het over een andere boeg, want vanaf vandaag is hij te zien in The Adam Project, waarmee hij afstand neemt van zijn “grappige” imago.

The Adam Project

The Adam Project vertelt het verhaal van, hoe kan het ook anders, Adam (Ryan Reynolds), die als tijdreizende piloot zijn jongere zelf (Walker Scobell) tegenkomt. De 13-jarige Adam heeft net zijn vader verloren en zit in een diepe put, tot hij de oudere versie van zichzelf ziet opduiken in zijn garage. De oudere Adam komt hem meedelen dat ze samen op missie moeten gaan om hun vader (Mark Ruffalo) te vinden en een aantal fouten in het verleden recht te zetten.

De film kan al op een aantal goede recensies rekenen, en behaalt op Rotten Tomatoes al een score van 70 procent. Op diezelfde site geeft het publiek de film 91 procent. Het belooft dus een fijne en hartverwarmende film te worden, die door het hele gezin gesmaakt kan worden.

Naast Reynolds, Scobell en Ruffalo zijn ook onder andere Zoë Saldana (Guardians of the Galaxy) en Jennifer Garner (Catch Me If You Can) te zien in de film. De regie lag in handen van Shawn Levy, die vooral bekend is door Stranger Things en eerder met Ryan Reynolds ook al Free Guy maakte.

Bekijk de trailer van The Adam Project hier:

Liever een serie? Bekijk hier onze lijst met 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...