‘The Adam Project’ met Ryan Reynolds en Zoë Saldaña krijgt officiële trailer

Grote Marvelfan? Dan vind je de mini-reünie in de aankomende Netflixfilm The Adam Project vast wel leuk! Daarin spelen namelijk Deadpool-acteur Ryan Reynolds, Guardians of the Galaxy-actrice Zoë Saldaña en Hulk, Mark Ruffalo de hoofdrollen. Deze nieuwe sciencefictionfilm kreeg net zijn eerste officiële trailer en zal vanaf volgende week, op 11 maart, op de streamingdienst verschijnen.

Heb jij je ooit afgevraagd hoe het zou zijn om terug te gaan in de tijd en je jongere zelf te ontmoeten? Zouden jullie elkaar wel leuk vinden? The Adam Project bewijst dat het antwoord op de vraag nee is … maar ook ja.

Over The Adam Project

The Adam Project is een belangrijke nieuwe filmtitel voor de streamingdienst, en al de derde met Ryan Reynolds in de hoofdrol, na 6 Underground en Red Notice van vorig jaar. Het is ook de tweede samenwerking tussen Reynolds en regisseur Shawn Levy, die in 2021 een homerun sloeg met de film Free Guy. De productie van The Adam Project was echter een lange ontwikkeling, want aanvankelijk zou acteur Tom Cruise de hoofdrol spelen en Paramount Pictures produceren. Maar in 2020 pakte Netflix het project over.

The Adam Project volgt het verhaal van een door de tijd reizende piloot. Die moet op een gegeven moment samenwerken met zijn jongere zelf en zijn overleden vader om zijn fouten uit het verleden recht te zetten en tegelijkertijd de toekomst te redden. Reynolds speelt de piloot genaamd Adam Reed, terwijl Walker Scobell zijn jongere zelf speelt, en Mark Ruffalo verschijnt als hun vader.

Trailer

De nieuwe trailer zet alvast een zware nostalgische toon. Regisseur Levy heeft die skill door de jaren heen goed kunnen perfectioneren als de filmmaker van niet alleen de ondergewaardeerde film Real Steel met Hugh Jackman in de hoofdrol, maar ook Netflix’ megahitserie Stranger Things.

De sciencefictionfilm is geschikt voor het hele gezin en is geschreven door Jonathan Tropper, T.S. Nowlin, Jennifer Flackett en Mark Levin. Naast Scobell, Reynolds en Ruffalo spelen ook nog actrices Jennifer Garner, Zoe Saldaña en Catherine Keener in de hoofdrollen.

Bekijk de eerste trailer van The Adam Project hieronder:

Deze sciencefictionfilm voor het hele gezin is vanaf vrijdag 11 maart te zien op Netflix. Liever een serie? Kijk dan eens tussen deze lijst.

Meer
Lees meer...