‘The Adam Project’ met Ryan Reynolds krijgt teaser en releasedatum

Netflix heeft vandaag de eerste officiële teaser trailer onthult van de aankomende sciencefictionfilm The Adam Project. De nieuwe film lijkt op een soort Marvelreünie want de hoofdrolspelers bestaan uit Deadpool-acteur Ryan Reynolds, de Guardians of the Galaxy-actrice Zoë Saldaña en de Hulk, Mark Ruffalo.

Wie je bent en wie je was zijn eigenlijk twee verschillende mensen. Letterlijk … Dat zullen we snel mogen ontdekken en zien in de nieuwe sciencefictionfilm The Adam Project van Netflix.

Over The Adam Project

De film gaat over een door de tijd reizende piloot genaamd – zoals de titel al wel weggeeft – Adam. De rol van de volwassen Adam wordt gespeeld door Reynolds, want dat klopt, er komt nog een jongere Adam (Walker Scobell) in het spel. De piloot moet dus samenwerken met zijn jongere zelf en zijn overleden vader (Mark Ruffalo) om zijn fouten uit het verleden te herstellen en tegelijkertijd de toekomst te redden. 

© (Van links naar rechts) Ryan Reynolds als grote Adam Reed, Mark Ruffalo als de vader Louis Reed en Walker Scobell als de jonge Adam – bron: Doana Gregory/Netflix

Zet je dus maar alvast schrap voor een hevige confrontatie tussen het verleden en de toekomst. Het is een sciencefictionfilm voor het hele gezin en is vanaf 11 maart 2022 wereldwijd te zien op Netflix.

Cast en crew

Shawn Levy is de regisseur, wiens werk we al konden bewonderen in o.a. Free Guy (toevallig ook met Ryan Reynolds), Reel Steel met Hugh Jackman, de Night at the Museum-films en Cheaper by the Dozen, die binnenkort een hedendaagse reboot krijgt op Disney+. Levy zal ook de film produceren, samen met hoofdrolspeler Reynolds, maar ook nog met David Ellison, Dana Goldberg en Don Granger. De scenarioschrijvers zijn Jonathan Tropper, T.S. Nowlin, Jennifer Flackett en Mark Levin.

De cast bestaat naast de bekende Marvelacteurs Reynolds, Ruffalo en Saldaña ook nog uit Jennifer Garner, Walker Scobell, die de jongere versie van Adam zal spelen, en Catherine Keener (Get Out, Percy Jackson & the Lightning Thief). Garner is trouwens ook verbonden aan het Marvel Cinematic Universe, want in 2003 speelde ze namelijk mee in de film Daredevil naast ex-man Ben Affleck als Elektra Natchios. In 2005 kreeg ze zelfs haar eigen film, de spin-off Elektra. Verder kan je Garner ook goed kennen uit 13 Going on 30, met toevallig Ruffalo als tegenspeler, en recent was ze nog te zien in de familiefilm Yes Day.

Bekijk hieronder de officiële teaser trailer van The Adam Project:

The Adam Project met o.a. Ryan Reynolds, Mark Rufffalo en Zoë Saldana verschijnt vanaf 11 maart op Netflix. Onze 50 favoriete reeksen op de streamingdienst kan je hier vinden.

Meer
Lees meer...