Ryan Reynolds begint aan training voor ‘Deadpool 3’

Marvel Studios is bezig aan een derde Deadpool-film en nu lijkt ook Ryan Reynolds volledig klaar voor de opnames. Hij is namelijk begonnen aan zijn ‘Deadpooltraining’. Wanneer de film uitkomt, is nog niet bekend. Maar voor het eerst in de geschiedenis van de franchise zal Deadpool deel uitmaken van het Marvel Cinematic Universe.

Enkele weken geleden maakte Marvelbaas Kevin Feige bekend welke projecten er allemaal zitten aan te komen. Op die tijdlijn stonden o.a. films als The Marvels, Fantastic Four en Avengers. Maar één project ontbrak: Deadpool 3. Toch zit die film er aan te komen, want acteur Ryan Reynolds is alvast begonnen aan zijn training.

Deadpool

Het is ondertussen al zes jaar geleden dat de allereerste Deadpool in de bioscoop uitkwam. Het verhaal over de antiheld werd meteen een denderend succes, waardoor een vervolg niet kon uitblijven. In 2018 kwam de sequel uit, waarna het weer even stil bleef.

Door de overname van Marvel door Disney vreesden fans dat de superheld door zijn nogal excentrieke en soms vulgaire persoonlijkheid niet meer te zien zou zijn. Maar toch stelde Marvel Studios die mensen iets later gerust: Deadpool 3 zou er komen.

Derde film

Ondertussen zijn we weer enkele jaren later en zit de film er eindelijk echt aan te komen. Wanneer precies is nog niet geweten, maar als we acteur Ryan Reynolds mogen geloven zal de productie bijna beginnen. Zijn trainer postte namelijk een foto op Instagram waarop is te zien dat Reynolds aan een zware training is begonnen. “And so it begins“, staat er bij het onderschrift te lezen. Daarbij zette de trainer ook nog twee emoji’s van een zwaard en een rode bol.

Deadpool 3 zal officieel deel uitmaken van het Marvel Cinematic Universe, waardoor het ook in de tijdlijn van andere Marvelprojecten zal passen. Een exacte datum is er nog niet, maar de film zal zonder twijfel verschijnen voor de twee nieuwe Avengers-projecten in mei en november 2025.

Meer
Lees meer...