Ryan Reynolds: “‘Deadpool 3’ komt eraan!”

Goed nieuws voor fans van de atypische superheld Deadpool, want het Marvel-personage krijgt een derde film. Het is hoofdrolspeler Ryan Reynolds zelf die met het nieuws naar buiten komt. De eerste twee Deadpool-films werden een gigantisch succes, dus kon een vervolg niet uitblijven.

Marvel is aan het werken aan de derde Deadpool-film. Dat heeft hoofdrolspeler Ryan Reynolds zelf verklapt. Maar dat betekent niet dat we al snel weer naar de cinema kunnen gaan voor de volgende film van onze favoriete antiheld.

Deadpool 3

https://youtu.be/ZIxWYuIb5ng?t=560

Er komt dus zeker een derde film van Deadpool en daaraan wordt op dit moment gewerkt. Ryan Reynolds was te gast bij Live With Ryan and Kelly on Christmas Eve en sprak daar over de toekomst van de populaire Deadpool-films. “We zijn er nu met het hele team aan aan het werken”, zo liet de acteur weten. “We zitten bij Marvel nu, dus zitten we in de grote league. Het is gestoord. Maar ja, we zijn eraan aan het werken.”

Dit nieuws komt wellicht als een opluchting voor de fans van Deadpool. Na de overname van Marvel door Disney, werd aanvankelijk gezegd dat enkel Merc with a Mouth geen reboot zou krijgen. Maar op Comic Con in San Diego eerder dit jaar werden enkel Fantastic Four en X-Men bevestigd. Over Deadpool werd toen geen woord gerept.

Marvel Studios

Er wordt dus gewerkt aan de volgende Deadpool-film, maar verder is er nog niets geweten. We weten natuurlijk wel dat Ryan Reynolds zich opnieuw in het pak van Deadpool zal hijsen, maar verder weten we niet hoe het verhaal zal gaan of wanneer de film in de zalen zal komen.

Mensen hopen voor Deadpool 3 alvast op de cross-over met Spider-Man. In de comics van Deadpool komen de twee elkaar namelijk tegen. En dat is voorlopig nog niet gebeurd in de filmversie. Maar nu de volgende film gemaakt wordt door Marvel Studios is een cross-over dus wel een mogelijkheid.

Toch zijn fans ook een beetje ongerust over Deadpool onder Marvel Studios. De eerste twee films van Deadpool waren namelijk R-rated, wat betekent dat ze (vooral door het taalgebruik) niet geschikt zijn voor kinderen. Alle films onder Marvel zijn wel geschikt voor kinderen, het zijn actiefilms, maar ze houden het wel netjes. Daardoor bestaat de kans dat Deadpool in de volgende film een beetje op z’n taal zal moeten letten, wat veel fans zien als karakterbreuk.

Meer
Lees meer...