Marvel Studios werkt aan ‘Thunderbolts’-film

Het lijkt maar niet op te houden met nieuwe projecten van Marvel Studios. Volgens de Amerikaanse website Deadline zou de studio namelijk bezig zijn aan een film rond de Thunderbolts. Die groep antihelden heeft al een rijke geschiedenis in de comics, en zou dus binnenkort ook naar het grote scherm komen.

Het Marvel Cinematic Universe is al lang veel meer dan alleen Iron Man, Captain America en Thor. Na Avengers: Endgame deden al heel wat nieuwe personages hun intrede en daar lijkt nu nog een groep bij te komen. Marvel Studios zou namelijk bezig zijn aan een Thunderbolts-film. Die Thunderbolts zijn voor fans van de comics al langer gekend. Regisseur Jake Schreier (Paper Towns) zou de film gaan regisseren.

Thunderbolts

De Thunderbolts komen waarschijnlijk in de toekomst naar het grote scherm. Marvel Studios zou namelijk een contract getekend hebben met regisseur Jake Schreier om de film tot leven te brengen. Over de inhoud van de film is nog niets bekend, maar wat we wel weten is dat de Thunderbolts een groep antihelden zijn. De personages zijn al bekend uit de Marvel Comics. Daarin verschijnen ze al sinds 1997.

Het is geen verrassing dat Marvel Studios op nieuwe personages blijft focussen. Dat doet het namelijk al sinds het einde van MCU: Phase 3. Sindsdien deden personages als Agatha Harkness (Kathryn Hahn), America Chavez (Xochitl Gomez), Kamala Khan (Iman Vellani) en Marc Spector (Oscar Isaac) al hun intrede. En daar zouden met de Thunderbolts dus nog een aantal namen bijkomen.

Bekende namen

Maar toch zou je ook al een aantal namen kunnen kennen. In de comics wordt de groep namelijk gelinkt aan Baron Zemo. Dat personage kennen fans al uit de serie The Falcon and the Winter Soldier en werd gespeeld door acteur Daniel Brühl. Daarnaast zou ook het personage Contessa Valentina Allegra de Fontaine een grote rol gaan spelen. Zij was eerder al in het MCU te zien. De kans is namelijk groot dat zij de persoon is die de groep antihelden samenstelt. Wie er nog lid zal worden van de Thunderbolts, valt af te wachten.

Meer
Lees meer...