Marvel lost nieuwe beelden van ‘Thor: Love and Thunder’

De release van Thor: Love and Thunder komt steeds dichterbij en dus krijgen we ook steeds meer promofilmpjes te zien. Afgelopen weekend verschenen op sociale media twee korte fragmenten met enkele nieuwe beelden uit de vierde solofilm van Marvelpersonage Thor.

Op 7 juli is Thor, gespeeld door Chris Hemsworth, na drie jaar eindelijk terug. Hij was voor het laatst te zien in Avengers: Endgame in 2019. Daarin was de superheld zichtbaar aangedaan van alles wat gebeurde en bleef er nog maar een schim van de machtige god over. Die machtige god in zichzelf zal hij nu in Thor: Love and Thunder terug opzoeken.

Thor en Mighty Thor

Dat loopt echter niet zoals verwacht. In Thor: Love and Thunder krijgen we namelijk de terugkeer van actrice Natalie Portman als Jane Foster. Zij blijkt echter ook over krachten te beschikken en draagt nu de titel Mighty Thor. In een kort clipje dat getoond werd tijdens de MTV Awards, en daarna verspreid is via Twitter, zien we hoe zij Thor aftroeft. De mythische Mjolnir – en bijhorende superkrachten – lijkt namelijk voor haar te kiezen.

Ook een ander kort filmpje dat gedeeld is op Twitter toont die (vriendschappelijke) strijd tussen Thor en Mighty Thor. Het gaat om een promofilmpje van de Mexicaanse cinemaketen Cinepolis. Daarin horen we Nathalie Portman en Chris Hemsworth aan het woord over wie van de twee het sterkste is.

Bekijk de twee clipjes over Thor: Love and Thunder hier:

Benieuwd naar wat Marvel Studios nog te bieden heeft? Bekijk hier de kalender van 2022.

Meer
Lees meer...