‘Thor: Love and Thunder’ krijgt teaser trailer met Chris Hemsworth én terugkerende Natalie Portman

De vierde Thor-film in het Marvel Cinematic Universe (MCU) heeft eindelijk een eerste teaser trailer gekregen. Daarin krijgen we niet alleen uitgebreid hoofdrolspeler Chris Hemsworth als Thor in beeld, maar is er ook de verrassende terugkeer van Natalie Portman. We zien haar met Mjolnir in de hand, waaruit we kunnen afleiden dat haar personage Jane Foster is geëvolueerd tot Mighty Thor.

De laatste solofilm van Chris Hemsworth als Thor binnen het Marvel Cinematic Universe (MCU) dateert al van bijna vijf jaar geleden. Voor Thor: Ragnarok (2017) was de Australische acteur ook al te zien in Thor: The Dark World (2013) en Thor (2011). Tussendoor dook hij in het MCU uiteraard ook regelmatig op in de Avengers-films.

Pensioen voor Thor

Maar in juli van dit jaar is Thor eindelijk terug met een nieuwe solofilm die de naam Thor: Love and Thunder kreeg. De opnames daarvan zijn al enige tijd afgerond, maar voortdurende wijzigingen in de planning van Disney en Marvel zorgden ervoor dat de releasedatum van Thor: Love and Thunder meermaals is opgeschoven.

Maar nu kan het aftellen voor de fans echt beginnen. Met nog minder dan drie maanden te gaan tot de release is er namelijk eindelijk een eerste teaser trailer. Daarin zien we hoe Thor, die meereist met de Guardians of the Galaxy, beslist om te stoppen als superheld om op zoek te gaan naar zichzelf. Aan dat superheldenpensioen zal volgens de synopsis van de film een einde komen met de komst van Gorr the God Butcher. Die heeft het op Zeus gemunt en dus kan Thor niet anders dan zijn vrienden bij elkaar roepen en opnieuw in actie komen.

Terugkeer Natalie Portman als Mighty Thor

De rol van Gorr in Thor: Love and Thunder wordt gespeeld door Christian Bale, maar van hem in de teaser trailer geen spoor. Wel kort te zien, zijn onder andere Tessa Thompson als Valkyrie en Korg, gespeeld door regisseur van dienst Taika Waititi. De meest verrassende terugkeer, is echter die van Natalie Portman. Zij was voor het laatst als Jane Forster te zien in Thor: The Dark World bijna tien jaar geleden. In die periode is er blijkbaar veel gebeurd, want Portman staat deze keer aan de zijde van Thor met de mythische Mjolnir – en bijhorende superkrachten – in haar handen.

Bekijk hier de teaser van Thor: Love and Thunder:

Thor: Love and Thunder verschijnt op 6 juli 2022 in de Belgische cinema’s.

Meer
Lees meer...