Opnames ‘Thor: Love and Thunder’ afgerond en dus toont Chris Hemsworth zijn indrukwekkende spieren

De opnames van de film Thor: Love and Thunder in Australië zitten erop. Dat maakte hoofdrolspeler Chris Hemsworth zelf bekend met een foto op Instagram waarop hij zijn impressionante armspieren toont.

Tien jaar geleden kroop Chris Hemsworth voor het eerst in de huid van superheld Thor voor de film Thor. Sindsdien kreeg hij met Thor: The Dark World en Thor: Ragnarok nog twee films waarin hij de hoofdrol speelde en was hij ook vier keer te zien in een Avengers-film. Tussendoor had de Australische acteur ook een heel korte cameo in Doctor Strange.

Aan dat indrukwekkende lijstje wordt binnenkort met Thor: Love and Thunder een nieuwe film toegevoegd. In principe was deze film al vroeger verwacht, maar zoals veel projecten liep ook dit vertraging op door de coronacrisis.

National Don’t Flex Day

Maar die problemen zijn nu overwonnen want deze week zijn de opnames voor Thor: Love and Thunder in Australië afgerond. Dat liet Hemsworth zelf weten op Instagram bij een foto van hemzelf met regisseur Taika Waititi. Met die foto vierde de acteur meteen ook National Don’t Flex Day, al bleek dat niet zo eenvoudig met zijn enorme spiermassa.

“Dat is het einde van de opnames van Thor: Love and Thunder en het is ook National Don’t Flex Day, dus ik dacht dat deze super ontspannen foto gepast was”, schrijft hij bij de foto. “De film zal heel grappig zijn en je misschien ook wel een hart onder de riem steken. Lots of love, lots of thunder! Bedankt aan alle cast en crew die dit weer een ongelooflijke Marvel-reis hebben gemaakt. Maak je klaar en tot ziens in de bioscopen!!”

Christian Bale

Naast Chris Hemsworth keert ook hoofdrolspeelster Nathalie Portman terug voor Thor: Love and Thunder, net als Tessa Thompson. Van die laatste zal voor het eerst de biseksualiteit van haar personage Valkyrie ter sprake komen, waardoor zij met terugwerkende kracht de eerste LGBTQ-superheld van Marvel wordt. Nieuw in het Marvel Cinematic Universe (MCU) is Christian Bale. Hij speelt slechterik Gorr the God Butcher.

Meer
Lees meer...