Bevestigd: Christian Bale speelt slechterik in ‘Thor: Love and Thunder’

In januari was er al sprake van, maar nu is het bevestigd: acteur Christian Bale zal te zien zijn in de nieuwe Thor-film. De Britse acteur, vooral bekend voor zijn rol als Batman, zal de rol van slechterik spelen. Thor: Love and Thunder komt in november 2021 uit in de Belgische zalen.

Fijn nieuws voor de fans! Acteur Christian Bale zal de sterrencast van Thor: Love and Thunder vervoegen. De Brit staat hiermee naast kleppers als Chris Hemsworth (Thor), Tessa Thompson (Valkyrie) en Natalie Portman, die in de film een soort vrouwelijke Thor zal spelen. De vierde film over de man met de hamer wordt geregisseerd door Taika Waititi, die eerder ook al Thor: Ragnarok schreef en regisseerde.

Aanwinst

Het is sinds Batman geleden dat acteur Christian Bale nog eens in een verfilming van een comic stond. De grote doorbraak van de acteur kwam er door de trilogie Batman BeginsThe Dark Knight en The Dark Knight Rises. Nu keert hij dus terug naar een comic-wereld, maar op een iets andere manier. Deze keer heeft hij een rol in de Marvel Universe, en niet in de DC Extended Universe, en is hij niet langer de grote held van het verhaal. Bale zal in de nieuwe Thor-film de slechterik spelen.

De cast van Thor: Love and Thunder is alleszins blij met de nieuwe aanwinst. Actrice en co-star Tessa Thompson had het er kort over tijdens een interview met Entertainment Today. “Christian Bale gaat onze vijand spelen, en het gaat echt fantastisch worden.” Verder had de actrice het over de film zelf. “Ik heb het script gelezen. Ik kan niet veel vertellen, maar er worden heel veel leuke berichtjes gestuurd tussen Natalie (Portman) en ik. We gaan echt heel veel plezier maken. Taika (Waititi) gaat schrijven en regisseren, en het wordt een leuke mix tussen bekende gezichten en nieuwe mensen.”

Volgens regisseur Taika Waititi wordt Thor: Love and Thunder alleszins nog groter, luider en bombastischer dan Thor: Ragnarok. Wij zijn benieuwd, al is het wel nog even wachten op het resultaat.

Thor: Love and Thunder wordt eind 2021 in de Belgische bioscopen verwacht.

Meer
Lees meer...