Verborgen QR-codes in ‘Moon Knight’ geven fans toegang tot gratis comics

Elke woensdag verschijnt er op Disney+ een nieuwe aflevering van de Marvelserie Moon Knight. Daarin schittert acteur Oscar Isaac als Steven Grant/Marc Spector. In de tweede aflevering verraste Marvel de fans met een aantal verborgen cadeau’s. In de aflevering kon je namelijk QR-codes vinden die je naar een gratis Moon Knight-comic leidden. 

Moon Knight is de laatste nieuwe Marvelreeks op Disney+. Sinds 2021 zijn er al vijf reeksen verschenen, en er komen er in de toekomst ook nog heel wat aan. De keuze om van een aantal projecten series te maken, bleek een goed plan. Want de reeksen halen gigantische kijkcijfers. Of dat bij Moon Knight ook het geval zal zijn, dat valt nog af te wachten. Want er zijn nog maar twee van de zes afleveringen gereleased. Toch gebruikte Marvel de reeks al om een aantal verrassingen in te verstoppen.

Gratis comics

Goed nieuws voor de fans van Marvel en Moon Knight, want dankzij de nieuwe reeks kan je gratis comics lezen. In de meest recente aflevering van Moon Knight zitten namelijk QR-codes verstopt. Als je die codes scant, dan word je doorverwezen naar een site waarop je meteen een gratis comic te lezen krijgt. Op die manier kan je de superheld en het verhaal nog beter leren kennen. 

Moon Knight vertelt het verhaal van Steven Grant (Oscar Isaac). Hij werkt in een geschiedkundig museum, waar hij vooral onder de indruk is van alles wat met de Egyptische tijd te maken heeft. Steven woont alleen en is niet de meest vlotte babbelaar, tot hij in een wel heel bizarre situatie terecht komt. Op sommige momenten verliest Steven namelijk volledig de controle over zichzelf, waarna hij soms wakker wordt tussen bloed. 

Uiteindelijk komt hij erachter dat een andere versie van zichzelf, Marc Spector, om de controle over zijn lichaam wil strijden om zo de Egyptische maangod Konsu te redden. De serie telt nog vier afleveringen. Op dit moment zijn de fans alvast razend enthousiast over de overeenkomsten tussen de serie en de comics. Maar als je de vergelijking zelf wil maken, dan kan dat dus door de QR-codes in de meest recente aflevering te scannen.

https://twitter.com/FlSTOFKHONSHU/status/1509297026059706376

Moon Knight is te zien op Disney+. Nog geen abonnement? Niet erg! Klik hier en bespaar 15 procent op een jaarabonnement.

Meer
Lees meer...