‘Moon Knight’ krijgt finale trailer en is vanaf deze week te zien op Disney+

Woensdag is het zover, want dan komt Marvel Studios met een nieuwe reeks op Disney+. Vanaf 30 maart kan je op het platform wekelijks een nieuwe aflevering van Moon Knight zien. De reeks ziet er een beetje anders uit dan de gebruikelijke Marvelseries, maar heeft alles om een groot succes te worden.

Vanaf woensdag 30 maart kunnen Marvelfans weer genieten van een nieuwe reeks. Na WandaVision, Falcon and the Winter Soldier, Loki en Hawkeye is het nu tijd voor Moon Knight. De reeks heeft een iets donkerder kantje en haalt ook heel wat diepergaande thema’s aan. Star Wars-acteur Oscar Isaac kruipt in de rol van Moon Knight, Steven Knight. Vanaf woensdag is de serie zes weken lang te volgen op Disney+.

Moon Knight

In januari kregen de fans al een eerste trailer te zien, waarin het personage Steven Knight (Oscar Isaac) zichtbaar worstelt met zichzelf, zijn identiteit, black-outs en vage herinneringen. Knight werkt in een cadeauwinkel, maar wordt dagelijks geteisterd door donkere gedachten. Hij deelt namelijk een lichaam met huurmoordenaar Marc Spector. Dat betekent dat hij te maken krijgt met een dubbele identiteit, waarmee hij niet zo goed om kan.

In tegenstelling tot voorgaande reeksen binnen het MCU, zal Moon Knight heel wat donkerder zijn. Ook in de nieuwste trailer krijgen we dat al te zien. Daarin ziet Steven Knight/Marc Spector zichzelf in de spiegel als andere persoon. Hij gaat ermee in gesprek, wat hem alleen nog meer uit de realiteit haalt. Wat volgt zijn heel wat beelden waarin je als kijker geen idee hebt wie van de twee nu aan het handelen is. We krijgen ook een eerste blik op Moon Knights love interest Layla (May Calamawy).

Acteur Ethan Hawke, die Khonshu speelt, komt maar kort voorbij. Toch weten we van zijn rol al dat hij als grote schurk wordt gezien, die Marc zal aanmoedigen om zijn duisternis te omarmen. Of het personage na de zes afleveringen en de reeks nog in andere projecten zal opduiken, is niet bekend.

Bekijk de finale trailer van Moon Knight hier:

Moon Knight is vanaf woensdag 30 maart wekelijks te zien op Disney+. Heb je geen Disney+? Niet erg! Klik hier en bespaar 15 procent op een jaarabonnement.

Meer
Lees meer...