Marvel dropt releasedatum en eerste trailer van ‘Ms. Marvel’

Dit jaar wordt er weer eentje waarin Marvelfans niet weten wat hen overkomt. Naast alle nieuwe films, zijn er natuurlijk ook Disney+-series om naar uit te kijken. Eind deze maand komt Moon Knight al uit, en nu is bekendgemaakt dat Ms. Marvel in juni zal volgen. De reeks werd mee geregisseerd door Adil El Arbi en Bilall Fallah.

Marvel Studios is de laatste tijd aan een triomftocht bezig. Met de release van films als Shang-Chi en Spider-Man: No Way Home kon het al op heel wat succes rekenen en ook in mei zal het met Dr. Strange in the Multiverse of Madness hoge toppen scheren. Maar naast films is Marvel natuurlijk ook nog bezig met series voor Disney+. Ook die waren vorig jaar een groot succes, waardoor de fans ook dit jaar heel wat van het MCU verwachten.

Ms. Marvel

Eerst is het vanaf 30 maart nog tijd voor Moon Knight, met acteur Oscar Isaac in de hoofdrol, maar in juni komt ook Ms. Marvel eraan. Die serie, die mee geregisseerd werd door het Belgische duo Adil El Arbi en Bilall Fallah, vertelt het verhaal van Kamala Khan, een Pakistaans-Amerikaans meisje uit New Jersey. Op een dag ontdekt Khan dat ze geen echte mens is, maar afstamt van de inhumans en op die manier van gedaante kan veranderen. Fans zullen hier lowkey het verhaal van Carol Denvers in herkennen.

In de comics was Kamala het eerste Islamitische personage van Marvel ooit, en ook dat onderwerp zal in de reeks aan bod komen. In de trailer is alvast te zien hoe de familie van het meisje bezig is met het geloof. Kamala zelf is meer bezig met high school-dingen, zoals jongens en populariteit. Ze is zelf ook grote fan van de Avengers en andere superhelden, en kan het dan ook niet geloven wanneer ze zelf een superheld blijkt te zijn. 

Ms. Marvel ging oorspronkelijk pas eind dit jaar uitkomen, maar nu heeft Disney+ bekendgemaakt dat de reeks al te zien zal zijn vanaf 8 juni.

Bekijk de trailer van Ms. Marvel hier:

Heb je nog geen abonnement op Disney+? Klik dan hier en bespaar 15 procent op een jaarabonnement

Meer
Lees meer...