‘Deadpool 3’: Naast Wolverine keert ook publiekslieveling Peter terug

Nu de productie van Deadpool 3 dichterbij begint te komen, wordt er ook meer en meer nieuws bekendgemaakt. Naast de terugkeer van heel wat andere castleden uit de eerste twee films, zal ook acteur Rob Delaney opnieuw te zien zijn als Peter, lid van de X-Force.

Na bijna zes jaar wachten keert Ryan Reynolds in 2024 terug als Deadpool in de gelijknamige film Deadpool 3. Het wordt de eerste film in de trilogie die onder Disney zal uitkomen, maar dat zou naar eigen zeggen niets aan de stijl veranderen. Zo zouden er ook heel wat bekende gezichten terugkeren, waaronder de grappige Peter uit Deadpool 2. Dat bevestigde Reynolds gisteren op Twitter.

Deadpool 3

Ryan Reynolds kroop in 2016 een eerste keer in de huid (en het zeer strakke pak) van superheld Deadpool voor de gelijknamige film. In 2018 kwam er met Deadpool 2 relatief snel een vervolg. Beide films werden zeer gesmaakt, waren financieel een groot succes en maakten van Ryan Reynolds een van de populairste acteurs van het moment.

Toch was het nog een tijdje een grote vraag of een derde film er zou komen. Die bevestiging volgde pas later. Maar ondertussen is dus al bekendgemaakt dat heel wat bekende gezichten zullen terugkeren.

Indrukwekkende cast

De grootste verandering is ongetwijfeld het feit dat – na jaren aandringen van de fans – Hugh Jackman voor het eerst in een Deadpool-film te zien zal zijn als Wolverine. Daarnaast maakte de productie ook al bekend dat Morena Baccarin en Stefan Kapičić zullen terugkeren als Wades vriendin Vanessa en de mutant Colossus.

Ook Karan Soni zal terugkeren als de iconische taxichauffeur en Leslie Uggams herneemt dan weer haar rol als Blind Al. Daarnaast vervoegen ook Emma Corrin en Matthew Macfadyen de castlijst. Al is bij hen nog niet bekend welke rol ze precies zullen spelen. Op die castlijst werd vandaag dus nog een naam bijgeschreven: Rob Delaney.

Delaney is vooral bekend als komiek en was in Deadpool 2 al te zien als Peter. Peter vervoegde de X-Force. Velen kennen hem ongetwijfeld uit de iconische vliegtuigscène. Uiteindelijk liep het niet al te goed af voor het personage van Delaney, maar toch zal hij opnieuw te zien zijn nadat het tijdreisapparaat hem kon terughalen.

Meer
Lees meer...