Hilarische kerstmusical ‘Spirited’ met Ryan Reynolds en Will Ferrell krijgt officiële trailer

Hoewel het nog bijna twee maanden is tot Kerstmis worden we de komende tijd overladen met kerstfilms. Ook Apple TV+ doet daarin mee met een muzikale herwerking van de klassieker A Christmas Carol. De hoofdrollen in de aankomende film zijn weggelegd voor Will Ferrell en Ryan Reynolds.

Niet alleen Netflix – met onder andere Falling for Christmas – en Prime Video – met onder andere Your Christmas Or Mine? – lanceren de komende tijd een reeks kerstfilms. Ook Apple TV+ blijft niet achter. Daar kan je vanaf 18 november 2022 namelijk kijken naar de kerstmusical Spirited.

In die film speelt Ryan Reynolds het personage Clint Briggs, dat op kerstavond bezoek krijgt van geesten uit het verleden, het heden en de toekomst van Kerstmis. Will Ferrell speelt dan weer de Ghost of Christmas Present, die de rollen zal omgedraaid zien worden. Briggs zorgt er namelijk voor dat het personage van Ferrell zelf zijn verleden, heden en toekomst zal herevalueren.

A Christmas Carol

Sunita Mani (Mr. RobotGLOW) krijgt ook een belangrijke rol als Ghost of Christmas Past, terwijl Octavia Spencer (The Shape of Water, Self Made) te zien zal zijn in een nog onbekende rol. Spirited is een soort herwerking van de klassieker A Christmas Carol van Charles Dickens, verteld vanuit het perspectief van de geesten. Regisseur en scenarist van dienst is Sean Anders, die in het verleden ook werkte aan het scenario van onder andere She’s Out of My League en We’re The Millers.

Bekijk hier de trailer van Spirited:

Spirited is vanaf 18 november 2022 te zien via Apple TV+.

Meer
Lees meer...