Nieuwe kerstfilm ‘Your Christmas Or Mine?’ met Asa Butterfield krijgt trailer

Kerstmis komt eraan en dus is het tijd een lading nieuwe kerstfilms. Een daarvan is Your Christmas Or Mine?. Die film gaat over het jonge koppeltje Hayley (Cora Kirk) en James (Asa Butterfield) die door een toevalligheid Kerstmis moeten vieren met elkaars familie. Your Christmas Or Mine? is vanaf 2 december 2022 te zien op Amazon Prime Video.

Voor fans van kerstfilms komen er leuke tijden aan, want iedere streamingdienst komt de komende tijd met een verse lading. Zo trapt Netflix het seizoen volgende week al af met Falling for Christmas, een film met Lindsay Lohan in de hoofdrol.

Maar ook Prime Video komt met zijn eigen kerstfilm. Het gaat om Your Christmas Or Mine? van regisseur Jim O’Hanlon (Coronation Street, The Punisher). De film gaat over de jonge verliefde studenten Hayley, gespeeld door Cora Kirk (The Devil’s Light), en James, gespeeld door Asa Butterfield (Sex Education).

Kerstmis bij elkaars familie

Zij nemen op het treinstation in Londen afscheid van elkaar om Kerstmis met hun familie te gaan vieren. Maar vlak voor respectievelijke trein vertrekt, beslissen ze beiden om toch met de ander mee te gaan om samen te vieren. Daardoor veranderen ze snel van trein zonder elkaar te kruisen. Zo belandt Hayley in een groot, kil herenhuis in het dorpje Kemble op het platteland en James in een levendig rijhuis in Macclesfield in Noord-Engeland zo’n 225 kilometer verder.

Als ze hun fout doorhebben, breekt er een sneeuwstorm uit waardoor James en Hayley vast komt te zitten bij een familie die ze totaal niet kennen. Al snel blijkt ook dat kersttradities bij beide families compleet anders zijn en dan het koppeltje elkaar eigenlijk helemaal niet goed kent. Zal hun prille liefde die problemen overwinning en hoe komen ze Kerstmis door bij wildvreemden?

Bekijk hier de trailer van Your Christmas Or Mine?:

Your Christmas Or Mine? is vanaf 2 december te zien via Amazon Prime Video.

Meer
Lees meer...