Gerucht: Marvelserie ‘The Punisher’ krijgt nieuwe afleveringen

Marvel Studios zou bezig zijn aan een nieuwe serie rond het personage The Punisher. Dat vertelde actrice Rosario Dawson tijdens een recent evenement. De originele reeks was tot een paar maanden geleden onderdeel van de Marvelseries op Netflix, maar maakte recent de overstap naar Disney+. Door die overstap kan het personage Frank Castle in nog veel meer projecten terugkeren, waaronder dus ook zijn eigen show.

Voor het bestaan van Disney+ waren enkele helden uit de Marvel Comics, waaronder The Punisher en Daredevil, onderdeel van Netflix. Die twee superhelden hadden populaire series op de streamingdienst, maar toch werden de reeksen vroegtijdig gecanceld. Nadat de series van Netflix naar Disney+ verhuisden, kregen de fans terug wat hoop. Dat Daredevil zal terugkeren, is ondertussen bekend. Maar nu zou Marvel ook bezig zijn aan een nieuw project rond The Punisher.

The Punisher

De superheld The Punisher (Jon Berthal) deed voor het eerst zijn intrede in het tweede seizoen van Daredevil. In 2017 kreeg hij zijn eigen Netflixserie The Punisher die uiteindelijk twee seizoenen telde. Die serie vertelt het verhaal van Frank Castle, een oorlogsveteraan. Wanneer hij zijn vrouw en kinderen verliest, beslist hij alle criminelen te straffen. Daarom koos hij ook voor de naam The Punisher.

Veel fans dachten dat het cancelen van de serie na twee seizoenen meteen het einde betekende voor The Punisher, maar toch zou hij nu dus terugkeren. Dat kan in verschillende reeds aangekondigde projecten, maar ook in een eigen project.

Tijdens de Chicago Comic & Entertainment Expo vertelde actrice Rosario Dawson, die al in verschillende Marvelseries was te zien als Claire Temple, dat hij zal terugkeren. “Ik kwam er gisteren pas achter dat The Punisher terug staat te gebeuren”, begon ze. “Mijn personage was al te zien in Daredevil, Luke Cage en The Defenders, dus dit is mijn kans om ook aan dit nieuw project mee te doen.” Wanneer The Punisher terug zal opduiken, is niet bekend.

Meer
Lees meer...