Netflix kondigt eerste kerstfilm van het jaar aan: ‘Falling for Christmas’ verschijnt begin volgende maand

Het is weer bijna zover! Binnen een dikke maand kunnen we weer heel wat nieuwe kerstfilms op de verschillende streamingdiensten verwachten. Gisteren maakte Netflix alvast bekend dat zijn eerste kerstfilm, Falling for Christmas, op 10 november zal verschijnen. In die film zien we onder andere Lindsay Lohan en Chord Overstreet.

Hoewel de meesten graag nog tot december wachten met de kerstvibes, heeft Netflix alvast laten weten dat hun grote kerstviering al in november zal beginnen. De streamingdienst zal dit najaar enkele nieuwe films op het publiek loslaten, waarvan de eerste al op 10 november verschijnt. In eerste foto’s zien we alvast hoe acteurs Lindsay Lohan en Chord Overstreet elkaars love interest lijken te spelen.

Falling for Christmas

De eerste kerstfilm van Netflix is een feit. Op 10 november komt Falling for Christmas namelijk op het streamingplatform. Daarin volgen we Sierra (Lindsay Lohan), die een hotel heeft geërfd. Wanneer ze zich na een harde val op de skipiste niets meer herinnert, valt ze in de armen van een sympathieke vrijgezel.

Die vrijgezel blijkt een jonge weduwnaar (Chord Overstreet) te zijn. Samen met hem en zijn dochter (Olivia Perez) telt ze af naar Kerstmis. En zoals dat hoort bij een goeie romcom, zal dat voor de nodige spanningen en chemie zorgen.

Lindsay Lohan

Falling for Christmas zal zich in Ierland afspelen en is het eerste project voor Lindsay Lohan sinds lang. De actrice kondigde vorig jaar haar terugkeer naar de filmwereld aan, en deze film zal een van haar eerste projecten worden. Lohan is nog steeds vooral bekend door haar rollen in Mean Girls en The Parent Trap.

Ook haar tegenspeler Chord Overstreet is geen onbekende. Hij speelde van 2010 tot 2015 mee in de populaire serie Glee. Aangezien zowel Lohan als Overstreet ook een muzikale achtergrond hebben, bestaat de kans dus misschien dat de twee zich in een grote kerstmiskaraoke zullen storten.

Falling for Christmas verschijnt op 10 november op Netflix. Liever een serie? Bekijk hier onze lijst met 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...