Lindsay Lohan is na twaalf jaar terug met nieuwe muziek!

Gelukkig is er ook nog goed nieuws gedurende de coronacrisis. En dat moet Lindsay Lohan ook gedacht hebben. Want de Amerikaanse actrice en zangeres maakt haar zoveelste comeback. Zo kondigde ze vorige zomer ook al aan dat ze terug is met nieuwe muziek. Toen bracht ze het nummer Xanax uit, dat ging over het verslavende kalmeringsmiddel.

Xanax verscheen in september vorig jaar enkel op haar Instagrampagina. Toen schreef ze: “Deze video is een compilatie van levensverhalen. Familie, liefde, het proces van vooruitgaan en het loslaten van het verleden. Om te leven en gelukkig te zijn, vrij van angst. Gewoon om dankbaar te zijn en onze ogen te openen voor onze mogelijkheden in plaats van onze gedachten te verdoven.” Al snel verwijderde ze haar nieuwe nummer. Maar niet voordat iemand een kopie had gemaakt:

https://youtu.be/ZLSyzjzqJEw

Lindsay Lohan

En nu is het kindsterretje opnieuw klaar om terug te keren naar de muziekwereld. Lindsay Lohan is vooral bekend als actrice in onder andere de legendarische films The Parent Trap of Mean Girls. Maar eind 2004 startte de roodharige actrice haar zangcarrière. Zo zong ze het lied Ultimate in de film Freaky Friday. In 2005 bracht ze First uit dat meteen als titelsong werd gebruikt voor een andere topfilm, namelijk Herbie: Fully Loaded. Recent was de actrice nog te zien in Lindsay Lohan’s Beach Club, waar ze een strandclub in Griekenland uitbaatte.

“I’m back!”

Lohan onthulde via een geheimzinnige video dat ze (opnieuw) “terug” is. De video bevat nieuwsfragmenten, muziekvideo’s en beelden van achter de schermen. Alles wordt op een oud televisietoestel getoond, dat op het einde zelfs vernield wordt. Momenteel is haar comebackvideo het enige bericht op haar Instagrampagina, want al de rest is verdwenen. Wel verwijst de actrice in haar bio naar haar officiële website met instructies over hoe je haar nieuwe single vooraf kan pre-saven op Spotify.

Meer
Lees meer...