Lindsay Lohan is terug met nieuw nummer ‘Xanax’

Lindsay Lohan
Instagram lindsaylohan

Lindsay Lohan maakt haar comeback! En nee, ze zal niet te zien zijn in een film, maar ze brengt wel een nieuw nummer uit. Het nummer zal Xanax heten en zal logischerwijs gaan over het verslavende kalmeringsmiddel Xanax.

Lindsay Lohan komt binnenkort met een nieuwe single. De actrice maakte in het verleden al muziek, maar sinds 2008 was het stil rond haar muzikale carrière. Tot nu, want Li Lo is helemaal terug met een nieuwe single en daarvan kon Virgin Radio Dubai al een stukje laten horen.

Lindsay Lohan

Lindsay Lohan is natuurlijk vooral bekend als actrice en dan vooral van haar rollen als jong meisje en tiener. Denk maar aan The Parent Trap, Freaky Friday of Mean Girls. Maar ze heeft er ook nooit een geheim van gemaakt dat ze ook graag zingt.

In 2004 had Lindsay Lohan een hit met het nummer Rumors. Daarna volgden nog enkele nummers, maar over het algemeen bleef Lindsays muzikale carrière bij een one hit wonder. In 2008 kwam de laatste single van Lindsay Lohan uit, Bossy, waarna Lindsay zich weer volledig op het acteren stortte. Zo was ze onlangs nog te zien in de reeks Sick Note aan de zijde van Harry Potter-acteur Rupert Grint.

Xanax

Maar na 11 jaar begon het toch weer te kriebelen en heeft Lindsay een nieuw nummer klaar. Lindsay baat, zo leerden we in de MTV-reeks Lindsay Lohan’s Beach Club, een eigen dancetent uit in Mykonos, Athene. Dus heeft haar nieuwe single ook eerder een dancetouch.

Zo wordt in het nummer de ninetieshit Better Off Alone van Alice DJ gesampeld. Tot op heden nog steeds een van de meest herkenbare dancedeuntjes. En dat is Lindsay Lohan duidelijk ook niet ontgaan. Wordt Xanax dé hit van het najaar?

Lindsay deelde zelf ook nog enkele video’s waarop ze op haar nummer aan het dansen is:

Gesponsorde artikelen